Haberler

Çamaşır asarken 5. kattan düşen 17 yaşındaki kız feci şekilde can verdi

Güncelleme:

Şanlıurfa'da çamaşır asarken 5. kattan düşen 17 yaşındaki kız hayatını kaybetti.

Birecik ilçesine bağlı Meydan Mahallesi'nde ikamet eden Yıldız Sertdemir, 5. kattaki evlerinin balkonunda çamaşır asarken dengesini kaybederek zemine düştü. Ağır yaralanan Sertdemir, 112 Acil Servis ekiplerince Birecik Devlet Hastanesine kaldırıldı.

TÜM MÜDAHALELERE RAĞMEN KURTARILAMADI

Daha sonra kent merkezindeki Mehmet Akif İnan Devlet Hastanesine sevk edilen Sertdemir, buradaki müdahaleye rağmen kurtarılamadı.

Sertdemir'in cenazesi, Şanlıurfa Adli Tıp Kurumundaki otopsisinin ardından yakınlarına teslim edildi.

Kaynak: AA / 3. Sayfa

Meydan Mahallesi Şanlıurfa Birecik 3. Sayfa Haberler

500

Yorumlar (4)

Tabii:

Gören olmusmu camasir serdigni ? Yoksa babasimi öyle demis ?

1
1
yanıtYanıtla
frfrf:

kız kendisi atladı

1
0
yanıtYanıtla
Bilinmeyen:

çamaşır asarken düşmedi kız yalan söylüyorlar gerçekleri söylemiyorlar herkes bildiği halde doğruları söylemekten korkuyorlar laf çıkmasın diye cahil insanlar

0
0
yanıtYanıtla
meczup:

insanlar bu konulara çok duyarsız ev kazaları terörden çok zarar veriyor cam eşyalar elektirik tesisatları gazlı aletler ve tesisatları ufak çocukların üzerine devrilecek eşyalar kapılar pencereler pencerelere çıkıp ölümüne cam silmeler ocakta sapı dışarı taşmış tencereler tavalar çocukların yanındaki sıcak çaydanlıklar neler neler akıl izanı olan buna daha çok madde ekler ama bu millet gerçekleri görmez koyun gibi tv yi açıp dedikodu yemek proğramları magazin izler ondan sonra keyif çayı içer

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title