Haberler

    Deniz Bulutsuz'un avukatı, Ozan Güven'in tutuklanması için mahkemeye başvuracak

    Güncelleme:

    Deniz Bulutsuz, bir süredir birlikte olduğu oyuncu Ozan Güven'in şiddetine maruz kaldığını söyleyerek şikayetçi oldu. İfade veren Güven ise asıl mağdurun kendisi olduğunu söyledi. Suların durulmadığı soruşturmada Bulutsuz'un avukatı Güven'in tutuklanması için mahkemeye başvuracaklarını açıkladı.

    6 aylık ilişkileri olaylı şekilde sona eren Ozan Güven ve Deniz Bulutsuz arasında sular durulmuyor. Bulutsuz, kendisine şiddet uyguladığı gerekçesiyle Güven hakkında suç duyurusunda bulunmuş ve 2 ay uzaklaştırma kararı aldırmıştı. Ozan Güven, avukatı aracılığıyla uzaklaştırma kararına itiraz etti. İstanbul Aile Mahkemesi'ne sunulan itiraz dilekçesinde iddiaların tümünün gerçeğe aykırı olduğu, asıl şiddete maruz kalan tarafın Ozan Güven olduğu öne sürüldü.

    TUTUKLAMA TALEBİNDE BULUNACAKLAR

    Deniz Bulutsuz'un avukatı ise mahkemenin bu itirazı ciddiye almayacağına inandığını söyledi. Avukat, tutuklama talebiyle yeniden mahkemeye başvurmaya hazırlandıklarını da açıklayarak "Ortada böylesine bir darp ve suçun işlendiğine dair ciddi bir şüphe varken, bu itirazın savcılık ve aile mahkemesi tarafından ciddiye alınmayacağına eminim. Biz de delilleri karartma ihtimali olması nedeniyle tutuklanma talebinde bulunacağız. Buna ilişkin dilekçemizi belgeleriyle beraber sunacağız. Hazırlığını yapıyoruz" dedi.

    Son dakika haberi: Ozan Güven için 'tutuklansın' talebi

    OZAN VE SEVGİLİSİ ARASINDA NE OLDU?

    Ozan Güven'in bir süredir birlikte olduğu sosyal medya uzmanı Deniz Bulutsuz'a tartıştıktan sonra şiddet uyguladığı ileri sürüldü. Konu hakkında sosyal medya hesabından açıklama yapan Bulutsuz, Güven tarafından bir saatten fazla şiddete maruz kaldığını söyledi. Şiddet olayının ardından Güven'den şikayetçi olan Deniz Bulutsuz'un aldığı darp raporunda vücudunun çeşitli yerlerinde morluk ve çürükler tespit edildi. Bulutsuz, kan oturan gözünün içinde cam kırığı olma ihmaline karşı sağlık kuruluşunda muayene olması istendi.

    Soruşturma kapsamında ifade veren Ozan Güven ise darp raporu aldığını ve asıl mağdurun kendisi olduğunu söyledi. Öte yandan Ozan Güven'e başta ünlü isimler olmak üzere birçok tepki mesajı yağdı.

    Kaynak: Hürriyet / Magazin

    İstanbul Aile Mahkemesi Deniz Bulutsuz Ozan Güven Haberler

    Kamuda tasarruf paketi açıklandı! Personel servisi uygulaması sona eriyor

    Kamuda tasarruf paketi açıklandı! Personel servisi uygulaması sona eriyor

    Miçotakis, Hamas için 'Terör örgütü' deyince Erdoğan devreye girdi

    Miçotakis, Hamas için "Terör örgütü" deyince Erdoğan devreye girdi

    İlkokulda başladı, lisede devam etti! İstanbul'da 15 kişi, talihsiz kız çocuğuna şantajla tecavüz etti

    İlkokulda başladı, lisede devam etti! İstanbul'da 15 kişi, talihsiz kız çocuğuna şantajla tecavüz etti

    Bakmadan Geçme

    14 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 14 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 14 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! Sözleşmeli öğretmenlik yeni mülakat puan dağılımı ne 2024? 14 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 14 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 14 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 14 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 14 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! 14 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 14 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 14 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Aston Villa Liverpool maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) A.Villa Liverpool maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 14 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 14 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? #128680 Barcelona Real Sociedad maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Barcelona R.Sociedad maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Barcelona Real Sociedad maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Barcelona R.Sociedad maçı kaç kaç, canlı maç skoru!
    CHP'li belediye ilçe meydanındaki ay yıldızlı anıtı kaldırdı

    CHP'li belediye ilçe meydanındaki ay yıldızlı anıtı kaldırdı

    500

    Yorumlar (23)

    hadi be:

    sanki öldürdü tutuklanacakmış ozanın da kaşında yaralar vardı demek ki ona da şiddet uygulamış

    3
    19
    yanıtYanıtla
    sklerada defekt...:

    gözün beyaz kısmı yani sklerada eritematöz lezyon var göz küresini etkileyebilecek bir yara dahi olabilir bu tabi göz doktoru karar verecek, hiç kusura bakmayın bu kaş açılması filana da benzemez.

    yanıt0
    yanıt0
    dislikesever:

    dislike''In babasını yemişssin kardeş)

    yanıt0
    yanıt0
    Hakim:

    Tüm kadınlar çok fazla şımardı!! Devlet kadınlara yönelik çok fazla tolerans gösteriliyor! Dünya ve Türkiye kadın erkek eşitliğinden bahsediyor ama tartı kadınlardan yana ağır basıyor bunun akabinde durumu suistimal edip avantaja çevirmek isteyen çok fazla kadın var ( kadınlar üstünü başını parçalayıp sağını solunu morartıp emniyet güçlerine gittimi olay tamam erkek suçlu) İpin ucu kaçtı kaçacak, erkek ne derse desin kanun karşısında haksız duruma düşürülüyor. Şiddet gören kadınlara sözüm yok ve önünüzde eğiliyorum sonuna kadar hakkınızı savunun!!

    8
    8
    yanıtYanıtla
    Nur:

    Ben hiç tartının kadınlarda ağır bastığını görmedim.. Birkaç avantaja çeviren dışında %80 mağdur emin ol. Baştan genelleme yapıp sonunda o yargıyı kırmak istemişsin baya çelişkili.. Nerde tölerans ben göremiyorum? Her gün 3. Sayfaya çıkıyor kadınlar ve bunlar sadece haberde gördüklerimiz.. Milyonlarca kadın fiziksel, psikolojik şiddet görüyor! Bilmeyen konuşuyor öyle umarım bir yakınınız böyle bir olaya maruz kalmaz, bunu yaşayan bilir sadece.. Bakın sizin gibi çelişkili konuşmuyorum direkt olarak söylüyorum herkes değil, birçoğu..

    yanıt0
    yanıt0
    Nuri:

    Az bile yapmış, dayağı hak etmış.!! Hiç bir kadın masum değildir.!!!

    2
    10
    yanıtYanıtla
    deniz:

    garip olan şu ki, dün çıkan haberlere bakılırsa şu an ismini hatırlamadığım ama yine ünlülerden biri ile de bu hanımefendi mahkemelik. . onu da cinsel istismar sebebiyle mahkemeye vermiş. . . Ozan Güven''i hiç sevmem ama bu işte bir gariplik var gibi geliyor. .

    6
    1
    yanıtYanıtla
    LEON BUUREN:

    DENİZ''İN SÖZLERİNE KATILIYORUM, BU ARTIK MESLEK OLMUŞ SANIRIM BU HANIMDA. ÖNÜNE GELEN ÜNLÜYLE TAKILIP SONRA MAHKEMEYE VERMESİ ÇOK GARİP.

    5
    0
    yanıtYanıtla
    atarabası osman:

    yandık abi yine bi dizi filimde oynayacak demek ki

    0
    4
    yanıtYanıtla
    bazen:

    kısasa kısas gerçek adelettir.

    1
    2
    yanıtYanıtla
    Tüm 23 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title