Haberler

İtfaiyeye su taşırken can veren 25 yaşındaki Şahin'in son paylaşımı hüzne boğdu

Güncelleme:

Marmaris ilçesinde çıkan orman yangınını söndürme çalışmalarına katılan Şahin Akdemir'in bugün hayatını kaybetmeden önce yangında çektiği son görüntüler ortaya çıktı. Şahin'in gönüllü olarak yangın söndürme çalışmalarına katılan personele su taşıdığını söylediği görüntüler herkesi duygulandırdı.

Marmaris'te öğlen saatlerinde çıkan ve bir anda büyüyen yangını söndürme çalışmaları devam ederken, alevlere müdahale eden ekiplere yardımcı olmaya çalışan 25 yaşındaki Şahin Akdemir'in dumandan zehirlenerek hayatını kaybettiği öğrenildi.

EKİPLERE GÖNÜLLÜ DESTEK VERİYORDU

Akdemir'in cansız bedeni Marmaris Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Aslen Köyceğizli olan ve uzun yıllardır Ortaca ilçesinde yaşayan Şahin Akdemir'in, Marmaris'te turizm sektöründe çalıştığı öğrenildi. 25 yaşındaki Akdemir'in, meydana gelen yangına yardım etmek için bugün motosikleti ile bölgeye gittiği ve yangın söndürme çalışmasında gönüllü olarak ekiplere destek verdiği öğrenildi. Hayatını kaybeden Şahin Akdemir'in 1 ay önce çıkan yangında da gönüllü olarak itfaiyecilere su taşıdığı öğrenildi.

ÖLMEDEN ÖNCE ÇEKTİĞİ GÖRÜNTÜLER DUYGULANDIRDI

Bu arada Şahin Akdemir'in sosyal medya hesabından bugün yangında paylaşım yaptığı ortaya çıktı. Yangına motosikleti ile gidişini yayınlayan Şahin Akdemir'in, "Su taşımaya devam, yangıncılara su taşıyacağız yine, Allah hayırlarımızı kabul eylesin" dediği duyuluyor. Bir diğer görüntüde ise yüzündeki duman lekeleri dikkat çeken Şahin Akdemir, "Yangın hala devam ediyor biz su taşıyoruz hala" konuşmaları görülüyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3. Sayfa

Marmaris Muğla 3. Sayfa Güncel Haberler

500

Yorumlar (16)

HAKAN ARSLANOĞLU:

Allah inşallah şehit olarak kabul eder. Mekanı cennet olsun inşallah.

56
5
yanıtYanıtla
murat avci:

bazilari bu yigit kadarbile olamiyolar.klavye basinda yine hukumet protestosu yapiyorlar.la yangin bu yangin subesler ,yok ucak kalkmiyo yok pilot parasini alamiyor ,ne ictiniz siz banada verin.mekani cennet olur insallah yigidin.

13
37
yanıtYanıtla
Sercan Gulce:

Herkes sizin gibi uyumak zorunda değil. Hesabını soran akıllı insanlar da var. Etrafı 0 çamla dolu olan ülkeye 20 yıldır filosuna uçak katmayan zihniyetten hesabını sormak en doğal vatandaslik hakkıdir. At gozluklerinle sana mutluluklar en geç 668 gün sonra gorusecegiz.

yanıt43
yanıt9
Suskun Demir:

Mekanın cennet olsun güzel kardeşim benim..

46
1
yanıtYanıtla
Zeynep Nursen:

şehit oldu

38
0
yanıtYanıtla
Halil Kara:

bu çocuk şehittir ailesine şehit maaşı bağlanması gerekir. İstese su taşımazdı öyle bir zorunluluğu yoktu ama vatanı için su taşırken şehit olsu. Ruhu şad olsun

33
2
yanıtYanıtla
Halil Habib:

Türk genci yangında ölsün Afgan suriyeli diğer yabancılar o ağaçlar altında ki gölgede keyif etsin adalete bak

31
3
yanıtYanıtla
Yahya Akçay:

bu ülke batmış arkadaş. thy hangarda bkleyen 6 uçağı kaldıramıyor pilotları parasızlıktan işten çıkarmışlar çok yazık ükenin geldiği nokta bu ölen insan lara yazık

24
8
yanıtYanıtla
murat avci:

ulke batmissa terket.nerden biliyorsun maas alamadiklarini.

yanıt4
yanıt27
pentakill lol:

Allah rahmet eylesin. şehit olmuş gardaşım

21
0
yanıtYanıtla
Tüm 16 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title