Haberler

Kazada otomobilin kopan kapısı, diğer aracın önüne saplandı

Güncelleme:

Düzce'de, sürücüsünün kırmızı ışıkta geçtiği iddia edilen otomobil, önündeki otomobile çarptı. Kazada öndeki otomobilin kopan kapısı, diğer aracın ön kısmına saplandı.

Düzce'deki D-100 yolunda, sürücüsünün kırmızı ışıkta geçtiği iddia edilen otomobil, önündeki otomobile çarptı. Kazada öndeki otomobilin kopan kapısı, diğer aracın ön kısmına saplanırken 1 kişi yaralandı.

KAPI KOPUP DİĞER OTOMOBİLİN ÜZERİNE DÜŞTÜ

Kaza akşam saatlerinde D-100 yolu Çoban kavşağı mevkiinde meydana geldi. İstanbul yönüne giden yabancı uyruklu Sabbah Abu Alkıma yönetimindeki 34 CAM 523 plakalı otomobil iddiaya göre sürücüsünün kırmızı ışıkta geçmesi sonucu kavşakta yeşil ışığın yanmasını bekleyen Davut Ateş'in kullandığı 06 VHB 54 plakalı otomobile arkadan çarptı. Çarpmanın şiddetiyle Ateş'in otomobinin kapısı kopup, diğer otomobilin ön kısmına düştü. Kazada Davut Ateş yaralandı. Yaralı sürücü, çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine gelen sağlık görevlilerince yapılan ilk müdahalenin ardından Atatürk Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedaviye alındı.

Kazada otomobilin kopan kapısı, diğer aracın önüne saplandı

Kazada otomobilin kopan kapısı, diğer aracın önüne saplandı

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3.Sayfa

Haberler

500

Yorumlar (9)

murat:

devlet kuş serisi araçları acilen trafikten çekmeli. ufak bi kazada arabalar resmen dağılıyor.

3
1
yanıtYanıtla
lazım değil:

bence 2010 model altı araçları hurdaya verelim gitsin böylece devlet sıfır arabadan bu kadar vergi alamaz hem sıfır araba ucuzlar hemde eski ve ağır hasarlı arabalara binmemiş oluruz.

1
3
yanıtYanıtla
x:

en azından bir insana saplanmamış trafik cellat dolu ne ışık ne işaret dinleyen var kaza işte kimse istemezdi denip ertesi gün yine aynı hatalar yapılıyor

3
1
yanıtYanıtla
Merhba:

No çok

yanıt1
yanıt0
Tufan:

Trafik maganda dolu trafikçiler cukka derdinde cukkayı aldılar mı salıyorlar

1
1
yanıtYanıtla
ADMAN:

Türkiye, de normal günlük olaylar bunlar kimsenin kili kipirdamiyor.

2
0
yanıtYanıtla
vtndas:

fotoshop gibi

1
0
yanıtYanıtla
muhtar:

ufak bi kazada dağılmış, Allah korusun kaza büyük olsa tavanı felanda kopardı heralde. Tempralar da tofaşlar gibi çürümeye başlamış

0
0
yanıtYanıtla
SMMM:

TOFAŞLAR GİBİ DERKEN?

yanıt0
yanıt0
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title