Haberler

Sulama havuzuna düşen Ren geyiği kurtarıldı

Güncelleme:

Denizli'nin Tavas ilçesinde sulama havuzuna düşen Ren geyiği, itfaiye ekibi tarafından kurtarıldı. Geyiğin gerekli sağlık kontrolleri yapıldıktan sonra doğaya bırakılacağı bildirildi.

Akyarlar Mahallesi'ndeki sulama havuzuna sabah saatlerinde gelen geyik, havuza düşerek mahsur kaldı. Bayıltıldıktan sonra kurtarılan geyik doğal yaşam alanına bırakılacak.

Sabah saatlerinde geyiğin sulama kanalına düştüğünü fark edenler, durumu Doğa Koruma ve Milli Parklar Denizli Şube Müdürlüğü'ne bildirdi. Bölgeye gelen Doğa Koruma ve Milli Parklar ekipleri, Denizli Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı'ndan yardım istedi. 7 yaşındaki erkek geyik, veteriner hekim tarafından iğneyle bayıltıldı. Ardından itfaiye, geyiği havuzdan çıkartarak, kurtardı.

DOĞAYA SALINACAK

Geyiğin kendisine gelmesinden ardından, veteriner tarafından yapılacak gerekli sağlık kontrolleri sonrasında doğal yaşam alanına bırakılacağı bildirildi.

Sulama havuzuna düşen Ren geyiği kurtarıldı

Sulama havuzuna düşen Ren geyiği kurtarıldı

Sulama havuzuna düşen Ren geyiği kurtarıldı

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Doğa Koruma ve Milli Parklar İtfaiye Denizli Tavas Haberler

Bakmadan Geçme

ANKARAGÜCÜ- BEŞİKTAŞ MAÇI: ZTK maçı ne zaman, nerede oynanacak? Ankaragücü- Beşiktaş maçı izle! 1 Mayıs'ta Taksim Meydanı açık mı? 1 Mayıs kutlamalarına izin verilecek mi? İsmailağa Cemaati'nin lideri Hasan Kılıç öldü mü? Hasan Kılıç neden öldü, kaç yaşındaydı? Hasan Kılıç kimdir? İsmailağa Cemaati'nin lideri Hasan Kılıç nereli, kaç yaşında? MOTORİNE İNDİRİM Mİ GELİYOR? Motorine ne kadar indirim geliyor? GÜNCEL AKARYAKIT FİYATLARI! Müge Anlı'da büyük yüzleşme! Kocasını terk edip büyüttüğü üvey oğluyla kaçan kadın ne dedi, olay ne? Hande Sarıoğlu ve Yağmur Çevik neden kavga etti, olay ne? ARTO BİLE AYIRAMADI! Devlet Bahçeli ve Mehmet Şimşek arasında gerginlik! Mehmet Şimşek ilk açıklamasında ne dedi? "Yerel halk" tartışması ne? Cem Yılmaz kaç yaşında? Cem Yılmaz'ın uzun yaşama sırrı ne? Mustafa Kemal Atatürk'ün ÇOCUKLAR için söylediği sözler! Atatürk, çok sevdiği çocuklara ne dedi? Üsküdar- Samandıra metro hattında arıza! M5 METRO ARIZALI MI? Üsküdar metrosunda ne arıza var, ne zaman giderilecek? AK PARTİ'DEN VEKİLLERE UYARI! AK Parti, vekillerini neden uyardı, olay ne? 23 NİSAN BANKALAR AÇIK MI? 23 Nisan Salı günü bankalar çalışıyor mu? Ziraat, Vakıf, Halkbank, Akbank... BUGÜN (23 Nisan) KARGOLAR AÇIK MI? 23 Nisan'da kargolar çalışıyor mu? PTT, MNG, SÜRAT, TRENDYOL EXPRESS... BORSA BUGÜN KAPALI MI? Borsa, 23 Nisan Salı günü açık mı kapalı mı? Borsa tatil mi?
500

Yorumlar (2)

Ozgur insan:

Ren geyigi alaskada yada sibirya da olur bu ala ya da kizil geyik olur

4
0
yanıtYanıtla
Sivaslı ibocan:

Darıca hayvan bahçesini gezdim, sıkıntı içerisinde döndüm, hayvanların kendi bölgeleri bakımsız, cinsine göre yerler sıradan yapılmış, asri hapishane. . . Görevlilerden bazılarına durumu açıkladım, giriş ücretinde değilim ama hayvanlara yazık, yetkililer dolaşsın daha fazlasını tesbit ederler. . Allah onlara bakmayana merhamet etmesin. . .

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title