Haberler

Usta sanatçı Bülent Ersoy koronavirüs aşısı oldu

Güncelleme:

68 yaşındaki ünlü sanatçı Bülent Ersoy, sağlık merkezine giderek koronavirüs aşısı yaptırdı. Diva lakaplı sanatçı, o anları Instagram hesabından paylaşmayı da ihmal etmedi.

65 yaş üstündeki vatandaşlara koronavirüs aşısı yapılmaya devam ediyor. Aşı yaptıran usta isimler de o anları sosyal medya hesaplarından paylaşarak sevenlerine çağrı da bulunuyor.

"DARISI OLMAYANLARIN BAŞINA"

68 yaşında olan Bülent Ersoy, aşı olurken çekildiği fotoğrafına "Muhterem takipçilerim, aşımı oldum. Darısı olmayanların başına inşallah" notunu düştü.

Usta sanatçı Bülent Ersoy koronavirüs aşısı oldu

USTA İSİMLER DE AŞI OLDU

Başarılı oyuncu Talat Bulut, sanatçı Orhan Gencebay ve Erdal Özyağcılar da geçtiğimiz günlerde aşıları olmuş ve o anları Instagram hesabından paylaşarak sevenlerine örnek olmuştu.

Usta sanatçı Bülent Ersoy koronavirüs aşısı oldu

Usta sanatçı Bülent Ersoy koronavirüs aşısı oldu

Usta sanatçı Bülent Ersoy koronavirüs aşısı oldu

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Magazin

Bülent Ersoy Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (9)

Rüknettin dede:

Lan dürbünlü aşı olmak zorunlumu.Ciddi cevap yaz.Makara yapma.

3
2
yanıtYanıtla
Sw:

Sen oldunmu dedecigim?

yanıt1
yanıt1
Megan markle prenses:

Hello Mr. Rüknettin beyaz atlı prensim haydi dedem aşıya kafanı kaşıya kaşıya

yanıt2
yanıt1
Sw:

Rüknettin Dede, aşı oldunmu sen? 65 yaş üstü aşı olmaya başladı. Hem sen riskli bir ortamda tımarhanede kalıyorsun, bir an önce olman lazım.

3
2
yanıtYanıtla
Coni:

Selam Bebek.

yanıt2
yanıt2
Megan markle prenses:

Dedişkom meftamı oldu?? Sesi kesildi ben onun için sarayı ve dingil prensi bıraktım mr: rüknettin hadi gel seni bekliyorum

yanıt0
yanıt0
erdal:

Bunlara yapılan Aşıya yazık .

3
1
yanıtYanıtla
YAŞLI KURT:

ZATEN BU KİŞİ VİRUS KAPARSA RENGI ÇOK FENA DÖNÜŞÜR LAAA

0
0
yanıtYanıtla
HELAL OLSUN:

aşı olurken nihavent hicazent sultan do re mi fa makamını okumamış mı

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title