Haberler

Rezidansta sır ölüm! 8. kattan düşen Şeyda toprak zeminde çıplak bulundu

Güncelleme:

İstanbul'da bir rezidansın 8. katından çıplak şekilde düşerek hayatını kaybeden kadının ölümündeki şüphe araştırılıyor. Kadının düştüğü ofisin sahibi gözaltına alındıktan sonra serbest bırakılırken, camların dışarıya belirli mesafede açılması ise birisinin atlama ihtimalinin zor olduğunu gözler önüne seriyor.

İstanbul Ataşehir'de Şeyda Yılmaz (46) 17 Eylül'de 20 katlı bir rezidansın 8'inci katından düşmüş halde bulundu. Toprak zemine çıplak bir şekilde düşen Yılmaz hayatını kaybederken, olayla ilgili ofis sahibi şahıs gözaltına alındıktan sonra adli kontrolle serbest kaldı.

DÜŞTÜĞÜNDE ÇIPLAKTI

Olay Ataşehir'de 17 Eylül günü saat 23.30'da meydana geldi. İddialara göre 10 yıla yakın bir süredir Ataşehir Belediyesi'nde çalışan Şeyda Yılmaz belediye binasının yakınındaki bir rezidansa gitti. Yılmaz'ın gittiği ofis, nargile kafe ve magazin sitesi bulunan M.A.D.'ye aitti. Yılmaz'ın cesedi ise aynı akşam rezidansın toprak zemininde bulundu.

YÖNETİMİ UYARMIŞLAR

Yılmaz 18 Eylül günü defnedilirken olayla ilgili gözaltına alınan ofis sahibi M.A.D. ise bir gün sonra adli kontrol şartıyla serbest kaldı. Şeyda Yılmaz'ın ölümü ile ilgili gözaltına alınan M.A.D.'nin olayın yaşandığı rezidansa geçen mart ayında taşındığı öğrenildi. Rezidansta yaşayan başka kişilerin bir süre önce M.A.D. ile ilgili yönetimi uyardıkları bildirildi.

DIŞA DOĞRU AÇILAN PENCEREDEN ATLAMASI ÇOK ZOR

Şeyda Yılmaz'ın hayatını kaybettiği rezidans 20 kattan oluşan 480 daireli bir rezidans. Büyük bir kısmı iş yeri olarak kullanılan ofislerin olduğu rezidans Ataşehir Belediyesi'ne 500 metre mesafede. Yılmaz'ın 17 Eylül akşamı bulunduğu ofis ise rezidansın 8'inci katında bulunuyor. Anılan kattaki pencere de dışa doğru açılıyor. Yaklaşık 30-35 santim açılabilen camdan bir kişinin aşağı atlamasının ise güç olduğu değerlendiriliyor. Polisin olayla ilgili soruşturması devam ediyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3. Sayfa

Ataşehir Eylül 3. Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (58)

YİNE KADININ YANLIŞ TERCİHİ, YİNE SUÇLANAN MASUM:

YİNE KADININ YANLIŞ TERCİHİ, YİNE SUÇLANAN MASUM ERKEKLER.

17
24
yanıtYanıtla
Qing ABBAS:

Aynen katılıyorum

yanıt8
yanıt4
Yahya:

Resimlerde niye öyle poz vermiş: cigara dolar silahları görmemezlikten eksik olmayın.

yanıt2
yanıt2
Zez:

Suçlanan masum erkekler mi? Hangi masum erkek suçlandı şimdi burada söyler misin? Hayır yanlış tercihse nasıl hala masum oluyor? Kadınlar evliya gibi yaşasın erkekler dilediğini yapsın istiyorsunuz galiba? Adalet anlayışınız ancak kadın yüzde yüz masumsa mı savunmak hakkın aramak üzerine?

yanıt5
yanıt3
BİRAZ DAHA AÇIYORUM:

YİNE KADININ YANLIŞ ERKEK TERCİHİ, YİNE SUÇLANACAK, GENELLEMEYE MARUZ KALACAK OLAN MASUM ERKEKLER.

yanıt0
yanıt0
de:

Şu 3 pozu olan adamlardan hemen uzaklaşın, mümkünse bir daha görüşmeyin. Bu herif tüm pozları vererek resmen suçluyum diye bağırmış. Bunlardan vatana millete fayda gelmediği gibi, aksine zararları çok olur. Tipik 3 suçlu pozları: 1-Parayla çekilen 2-Silahla çekilen 3-Koltuğa yayılarak otururken, elini tamamen açıp koltuğu sahiplenme.

33
5
yanıtYanıtla
Tarık:

Bu arkadaşın yorumuna dislike verenlerin hepsi bu suçlu magandanın aynı zihniyetinde adamlardır. Ne yazıkki ülke bunlarla kaynıyo. Sonradan görme yobaz bunlar. Çoğu köy azmanı..

yanıt0
yanıt0
Zez:

Çok doğru söylüyorsun da, bataklığı kurutmak asıl mesele. İnsanların emek harcayıp para kazandığı iş kolları yerini mafyacılığa uyuşturucu tacirliğine ve benzeri suç odaklı işlere bıraktı. Bunlara engel olmak zor değil ama kirli insanlar kirli insanlara ihtiyaç duyuyor. Balık baştan kokar diye boşuna dememişler. Allah ıslah etsin.

yanıt2
yanıt1
TT:

İntihar eden çıplak mı atlar be, Çözün şu cinayeti. . . .

37
0
yanıtYanıtla
TTT:

ofisin sahibindeki paralara bak. bu serbest kalmayacakta kim kalacak

32
3
yanıtYanıtla
Tüm 58 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title