Haberler

61 yaşındaki kırtasiyeciden 13 yaşındaki kız çocuğuna iğrenç mektup

Güncelleme:

Aydın'da kırtasiye işleten 61 yaşındaki bir şahıs, 13 yaşındaki kız öğrenciye mektup yazarak tacizde bulundu. Gözaltına alınan şüpheli 'çocuğa cinsel istismar' suçundan tutuklanırken, mektupta küçük kıza yönelik, "Eğer sen 17-18 yaşlarında olsaydın seninle evlenmekten başka hiçbir şey düşünemezdim" yazdığı anlaşıldı.

Aydın'ın Didim İlçesindeki 13 yaşındaki kız Efeler Mahallesi'nde bulunan bir okulun karşısında kırtasiye işleten Erkan G., iddiaya göre, geçen salı günü kız çocuğuna 'Bi'tanem' başlığıyla yazılı mektubu verdi. Kız çocuğu ağlayarak, durumu ablasına anlattı. Abla da mektupla polise giderek, Erkan G.'den şikayetçi oldu.

VELİLER TEDİRGİN OLDU

Şikayet üzerine Erkan G. polis tarafından gözaltına alındı. Olayın ortaya çıkması üzerine diğer öğrenci velileri de tedirginlik yaşarken, emniyetteki işlemlerinin ardından dün adliyeye sevk edilen Erkan G., 'Çocuğa cinsel istismar' suçundan tutuklandı.

''DAHA SAYFALAR DOLUSU YAZARIM''

Erkan G. 'Bi'tanem' diyerek başladığı mektubunun bir bölümü şöyle:

"Artık daha fazla acı çekmek istemiyorum. Eğer bana sevgin bittiyse lütfen cevap yazma. Eğer bir cevap yazmazsan her şeyin bittiğini anlayacağım. Sana söz veriyorum bitanem göz göze bile gelmeyeceğiz. Yok, eğer hala seviyorsan o zaman bunu belli edecek gibi davran. Çünkü sen artık seni düşünmekten ve seni beklemekten yoruldum. Biraz zor ama bir gün büyür sevgiyi anlarsın. Daha söyleyecek o kadar çok sözüm var ki, daha sayfalar dolusu yazarım. Eğer sen 17-18 yaşlarında olsaydın. Seninle evlenmekten başka hiç bir şey düşünemezdim. Fakat ya ben çok erken geldim dünyaya ya da sen geç kaldın. Hadi kalbin anlamıyor beni gözlerinde mi görmüyor ne kadar zayıfladım her gün eriyorum. Tabii ki bu da senin umurunda değildir. Buna da teşekkürler."

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3. Sayfa

Efeler Didim 3. Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Hıdırellezde dilek dilemek günah mı? Hıdırellez kutlamak caiz mi, haram mı? Buca Belediyesi hangi parti? Buca Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? Benzin ve Motorine indirim var mı? Benzin ve Motorine indirim gelecek mi, yapılacak mı? 5 Mayıs akaryakıt fiyatları! 5 MAYIS BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 5 Mayıs Cumartesi Survivor yeni bölüm! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 5 Mayıs Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 5 Mayıs dün gece deprem mi oldu? Hangi renkleri karıştırırsak kırmızı olur? Kırmızı rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (20)

Hakkı:

Bunun hakkı iyi bir kötek. İçeride duyulursa mektubuna cevap yazarlar biryerinden ??

20
1
yanıtYanıtla
offf:

bu adamın psikolojik sorunları var yoksa torunu olacak bir sübyana bu gözle bakıyor olamaz

20
1
yanıtYanıtla
HAZAR:

SORUNU FİLAN YOK, ORTADOĞUNUN İĞRENÇ KÜLTÜRÜ İLE YETİŞTİĞİNDEN. BU COĞRAFYADA 9 YAŞ BİLE NORMAL KABUL EDİLİYO. ARAŞTIRIRSAN KİMLERİN NELER YAPTIĞINI GÖRÜRSÜN

yanıt5
yanıt9
cem:

neyse ne bunun bedelini ödeyecek. bu ülkede olamaz yapılamaz denilen neler yapılmadı ki

yanıt0
yanıt0
dd:

ya senin Allah belanı versin hiç utanmamış bide sayfa sayfa yazmış ALLAH korumuşta kıza bişi yapmamış

19
0
yanıtYanıtla
.........:

Acil! Hadım cezası gelmeli!!! Devlet başındakiler bu haberleri okumuyormu?...

16
0
yanıtYanıtla
Burak:

Idam

15
0
yanıtYanıtla
URFALI:

Psikolojisi bozulmuş onarmak lazım.

15
0
yanıtYanıtla
aksaray:

insanlar iyice yoldan çıktı . ne iştir yahu şuna bak 63 yaşındaki adam 13 yaşındaki bebek sayılacak çocuğa mektup yazıyor. pes doğrusu.

12
1
yanıtYanıtla
RACO:

yuhhh daha neler

12
0
yanıtYanıtla
Tüm 20 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title