Haberler

Polis memurunun karıştığı kazada tartışma çıkınca kan döküldü: 1 ölü, 1 yaralı

Güncelleme:

Hatay'da, görevli olmayan bir polis memurunun karıştığı trafik kazası sonrası yol üzerinde işletmeleri bulunan galericiler kazazedelere, "Yolu açın artık" diye tepki gösterdi. Çıkan tartışmada polis memuru silahına sarılınca bir kişi yaşamını yitirdi.

Hatay'da meydana gelen olayda, görevde olmayan bir polis memurunun karıştığı trafik kazasında, yol üzerinde işletmeleri bulunan galericiler, kazazedelere "yolu açın artık" tepkisi gösterdi. Galericilerle kaza yapan polis memuru arasında çıkan tartışma, kavgaya döndü.

POLİS MEMURU SİLAHINA SARILDI

Kavga sırasında sinirlenen polis memuru silahına sarıldı. Önce yere birkaç el ateş eden polis memuru, iddiaya göre kurşunların sekmesi sonucu galerici M.Ş. ve M.Y'yi vurdu. Karnından yaralanan M.Ş. ile ayağından yaralanan M.Y, olay yerine gelen ambulanslarla çevredeki hastanelere kaldırılırken yaralı M.Ş'nin hastanede hayatını kaybettiği öğrenildi.

Olay sonrası kaza yerine çok sayıda polis ekibi gelirken olay yeri inceleme ekipleri alanda detaylı inceleme gerçekleştirdi. İsmine ulaşılamayan polis memurunun ise gözaltına alındığı öğrenildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

kavga Haberler

500

Yorumlar (151)

Hakan:

Büyük ihtimal polis olduğunu söylemiştir. Ekip beklediğini söylemesine rağmen magandalığa devam edersen yersin kurşunu. Polisin başına iş açtınız

83
13
yanıtYanıtla
Şemsettin:

Görmeden hemen polisi destekliyorsun polisin ne ayrıcalığı var insanlara haksız ve HUKUKSUZCA davranan çok polisler gördük polis olması onun hemen her münakaşada silahına sarılmasını gerekiyor böyle bir hukuksuzluk olurmu polisin başına iş açtınız diyorsun ama diğer taraftan bir can kaybı var sanki sevinçli bir halın varmış ayıp insanda biraz vicdan olur ona göre yorum yapar

yanıt4
yanıt6
Ramazan:

Olay aynen dediğiniz gibi olmuş. İnsanlar zaten bi kaza geçirmiş sinirler bozulmuş. Böyle bi durumda neden insanlar biraz anlayışlı olmak yerine olayları körükler acaba. Öfkeyle kalkan zararla oturur. Magandalığın sonuda bi yere kadar.kendi hayatını da bitirdi bi başkasınında hayatını mahvetti.

yanıt5
yanıt0
vatandaş:

polis ne demek devletim neyi oluyor bir uygulayıcı karar verme yetkisi yok mahemeye bakta adalet kanun ne öğren polis kanunları harfiyen uygulamak zorunda dırr

yanıt1
yanıt0
Keşke:

Adam görevli değil ne ekip otosu bekliyor.

yanıt0
yanıt1
Başkurthan:

Polise üzüldüm

79
16
yanıtYanıtla
Can:

Idam sart adam olmayana silah verseler haliniz nicedir milleti koruyacagina milleti olduruyorlar

yanıt0
yanıt0
Pes be:

Eee ensonunda belinde silahi olan birine denk gelmiş bu haramzade galericiler

63
10
yanıtYanıtla
Mustafa:

Terbiyesiz herif ne olursa olsun bir insan bir hiç uğruna öldü onun haramzede olup olmadığını Allah bilir terbiyesizlik yapma

yanıt4
yanıt6
vatandaş:

sen nerenin bakterisi virususun böyle

yanıt1
yanıt2
Tüm 151 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title