Haberler

Yalan, tehdit ne ararsan var! "Polisim" diyerek sevgili olduğu kadını dolandırdı

Güncelleme:

Adana'da kendisini polis olarak tanıttığı sevgilisinden altın ve 11 bin TL para alan dolandırıcı bir süre sonra ayrılmak istedi. Kadın, borcunu ödemesini isteyince tehditler savuran adamın, şikayet edilince polis değil dolandırıcı olduğu ortaya çıktı.

Adana'da Murat A. (37) isimli bir şahıs, 'sizi birine benzettim' bahanesi ile tanıştığı Zübeyde K. (35) ile sevgili oldu. Polis olduğunu söyleyen şahıs, evlenme vaadi ile Zübeyde K'nın altınları ve parasını aldıktan sonra ayrılmak istediğini söyledi. Verdiği para ile altınları geri isteyen Zübeyde K.'ya, zanlının 'fotoğrafların var seni rezil ederim' demesi üzerine şikayetçi olan kadın, polis zannettiği Murat A.'nın dolandırıcı olduğunu öğrendi.

'SİZİ BİRİNE BENZETTİM' BAHANESİ

Edinilen bilgiye göre olay, Seyhan ilçesinde meydana geldi. İddiaya göre Murat A. Seyhan ilçesine bağlı Kuruköprü Mahallesi'nde giderken 1.5 ay önce yanından geçtiği Zübeyde K. 'ya, 'Sizi birine benzettim' diyerek konuşup tanıştı. Murat A. daha sonra kendisine polis süsü vererek görevdeymiş gibi polis yeleği giyip Zübeyde K. ile buluştu. Murat A. ile Zübeyde K. ile sevgili oldu. Bu süre içinde zanlı Murat K. genç kadından evlenme vaadiyle, ev alma ya da evi değiştirme bahanesiyle 11.5 gram altın ve değişik zamanlarda para aldı. Zanlı, bir süre önce de genç kadına kendisinden ayrılmak istediğini söyledi.

"GÖNDERDİĞİN FOTOĞRAFLARI SOSYAL MEDYAYA ATAR SENİ REZİL EDERİM"

Ayrılık talebinin üstüne kadın, altınlarla birlikte verdiği 11 bin lirayı istedi. Zanlı, genç kadın parayı isteyince "Bana gönderdiğin fotoğrafları sosyal medyaya atarım, seni rezil ederim" diye tehdit etti.

GERÇEĞİ ÖĞRENİNCE ŞOK OLDU

Zübeyde K., tehdit edilince Adana Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Asayiş Şube Müdürlüğü Yankesicilik ve Dolandırıcılık Büro Amirliği'ne giderek "Polis sevgilim vardı benden ayrılmak istedi. Ben de sevgiliyken verdiğim paraları isteyince beni tehdit etti" diyerek ismini verdi. Bunun üzerine polis verilen isimden yaptığı araştırmada zanlının polis olmadığı ortaya çıktı. Genç kadın, bunu öğrenince şok olup zararının karşılanması için zanlıdan şikayetçi oldu. Polis, şikayet üzerine zanlıyı yakaladı.

Zanlı, alınan ifadesinin ardından adliyeye sevk edilirken, genç kadının zararını ödeme sözü verdiği öğrenildi. Ayrıca zanlının 7 ayrı suçtan arandığı öne sürüldü.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3. Sayfa

Genç 3. Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500

Yorumlar (8)

Tenten:

Yolda görmüş sevgili olmuş ateşli saatler terli ıslak geceler sonra şikayet et adamı. Ücretini almış normalde sana bakar mı bu adam?

4
0
yanıtYanıtla
kayıdan gelen ses:

klasik dolandırıcı işte. Allah uzak etsin

2
0
yanıtYanıtla
Icnamla:

Hem kurnaz hemde tavlamana uzmanıymış.

1
0
yanıtYanıtla
ses:

memleketin civisi cikmis üc kagitcilar hirsizlar katiller sapiklar ne arasan doluülke huzur icinde refah icinde abd ye bile yardim gönderiyoruz özel ucaklarla cok zengin ülkeyiz halk cok mutlu

1
0
yanıtYanıtla
Budun:

Hemen sevgili olunuyor resimler gonderiliyor ! Kolaymi hemen sevgili olmak uygunsuz resimler gondermek

0
0
yanıtYanıtla
Erhan:

Taktik süper , sen o paraları verdiğini yada geri almadığını ispatlayamazsın soğuk su iç sende polis asker üniforma aşkı olduğu için haketmişsin kızım

0
0
yanıtYanıtla
HAYRULLAH İNCESELİVİALTINDAUZUNSÜREPİKNİKYAPANSU:

OLMAZ KARDEŞİM . BÖYLE OLMAZ

0
0
yanıtYanıtla
adanali:

adanada bir bu eksikti buda oldu. adana basina tas yagmadina sükür et

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title