Haberler

Maske takmamak için polise direnen kadına hemcinsinden tepki: Polis kadınsın diye duruyor, ben parçalarım seni

Güncelleme:

Bursa'da maske takmayan bir kadın, polise "Sizi görünce kriz geliyor bana" diyerek zorluk çıkardı. Çevredekilerden bir kadın çileden çıkarak, maske takmayan şahsa "Polis kadınsın diye duruyor, ben parçalarım seni" diyerek tepki gösterdi.

Bursa'nın Nilüfer ilçesinde maske takması için kendisini uyaran polise aldırış etmeyip maske takmamak için direnen bir kadın ortalığı ayağa kaldırdı. Polise ve çevredekilere hakaretler yağdıran kadının tavırları çevredeki vatandaşları da çileden çıkardı. Polis ekipleri ile tartışan maskesiz kadının görüntülerini çeken bir başka kadın, "Polisler sen kadınsın diye sana bir şey yapamıyor ama ben parçalarım seni tak o maskeyi" diyerek tepki gösterdi. Direniş gösteren kadına 900 lira maske cezası kesilirken, ayrıca polise mukavemet suçundan da işlem yapıldı.

"UZAK DURUN BENDEN" DİYEREK BAĞIRDI

Edinilen bilgiye göre, olay 75 bin üniversite öğrencisinin ikamet ettiği Görükle Mahallesi'nde yaşandı. Mahallenin en işlek caddesinde maske takmadan gezen Ş.A. isimli kadını fark eden polis ekipleri durdurup maske takmasını istedi. Ancak polis ekiplerine "uzak durun benden" diyerek tepki gösteren kadın maske takmayıp yoluna devam etmek istedi. Kadını maske takmadan yollayamayacağını belirten polis ekiplerinin sabırlı halleri ise vatandaşlara parmak ısırttı.

"SİZİ GÖRÜNCE KRİZ GELİYOR BANA"

Polis ekiplerine direnip "Sizi görünce kriz geliyor bana" diye bağıran kadına en büyük tepkiyi ise hemcinsi başka bir kadın verdi. Hakaretler savunan kadını cep telefonu ile kayda alan kadın, "Sen o polislere kurban ol. Başın sıkışınca önce 155' i ararsın ama" diye seslendi.

"PARÇALARIM SENİ"

Bunun üzerine Ş.A. görüntü çeken kadına küfrederek görüntüleri silmesini söyledi. Görüntü çekmeyen devam eden bayanın "O adamlar sen kadınsın diye sana bir şey yapamıyor ama ben parçalarım seni. Tak o maskeyi" demesi dikkat çekti.

900 TL CEZA KESİLDİ

Maske takmayan Ş.A. hakkında "polise mukavemet" suçundan işlem yapılıp tahkikat başlatılırken Hıfzıssıhha Kanununa Muhalefet suçundan da tutanak düzenlenip 900 lira ceza kesildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (80)

KARA VIDDIRIVIZZIK:

Parçalarmış! Maskesizlik insanları bu kadar vahşileştşriyor mu? Orada polise yaranacağım diye canavarlık taslıyor. Gel de beni parçala sıkıyorsa.

9
31
yanıtYanıtla
cevaben:

hakkaketn vıddırıvzzıksın haa

yanıt4
yanıt0
ben:

gelirim

yanıt2
yanıt0
Bu ne:

Çeken kadın haklı gibi görünsede, tek derdi provokasyon ve görüntü elde edip paylaşmak. Al birini vur ötekine. Gariban polisimizde uğraşsın bunlarla. Yazık

10
19
yanıtYanıtla
Turist:

çeken bayana aferim

22
4
yanıtYanıtla
TR:

Maskesiz kadin cahil ve dengesiz gibi

20
5
yanıtYanıtla
ahmet:

bu kadın maske takmayarak kendince hükümete muhalefet ediyor. bak kesin chp li, bu kafa milleti yüz yıl geriye götüren kafa. kıçını başını açınca kendini ilerici zan eden bu beyinsizler Türk milletinin utanç kaynakları. kendi hayatı için uğraşan polise sizi görünce kriz geçiriyorum diyen birisinin adı ve adresi alınmalı, polis dediği zaman kriz geçirmeyin diye biz gelemiyoruz demeliler. polise düşmanlık eden alçaklar aziz Türk devletinin düşmanıdırlar.

15
9
yanıtYanıtla
AYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY GINA GELDI!!:

AYYY BIKTIK SIZ GIBI CAHIL INSANLARDAN; TAK ISTE MASKENI - HASTALIK BU SEN KIMSIN DE INSANLARIN CANINI HICE SAYIYORSUN SENIN YÜZÜNDEN KIM BILIR KAC KISIYE HASTALIK GECECEK VEFAAT OLAYLARI OLACAK- CAHIL KADIN!! 900 TL AZ BILE HAPIS YATSINLAR- KENDILERI CORONA OLUP GEBERSINLER YA- CAHILLER YÜZÜNDEN MEMLEKETIMIZIN HALINE VAH DE NE VAH! POLISLER DE YENI EGITIM ALSIN- HÖ DEDIMI INSANLAR POLISIMIZDEN KORKMALI BIR EGITIM BIR DURUS BIR BIRSEY YANI! YATIRIN YERE COPLAYIN YA!!

20
1
yanıtYanıtla
alper:

bunun gibi terbiyesiz cahillerden bıktı bu ülke

17
4
yanıtYanıtla
benn:

Yasaklar ne icindir, ezip gecmek icin. Öylesini bir güzel sopayla dövcen, 10 vurup 1 saycaksin. Allah akil fikir versin.

16
3
yanıtYanıtla
Tüm 80 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title