Haberler

Dur ihtarına uymayan şüpheli, çıkan arbedede polis kurşunuyla hayatını kaybetti! Valilik'ten ilk açıklama

Güncelleme:

Kadıköy'de dur ihtarına uymayarak kaçan şüphelilerden biri yakalandı. Gözaltına alınmamak için direndiği belirtilen E.Ç. yaşanan arbedede polisin silahından çıkan kurşunla hayatını kaybetti. İstanbul Valiliği, polis memurunun görevinden uzaklaştırıldığını açıkladı.

Dün akşam saat 22.00 sıralarında Kadıköy Göztepe Fahrettin Kerim Gökay Caddesi'nde dur ihtarına uymayan bir şahıs, polisle arbede yaşadı. O sırada şüpheli, polislerden birinin tabancasından çıkan kurşunla vurularak yaşamını yitirdi.

"ÜZERİNDEN 15 PAKET UYUŞTURUCU ÇIKTI"

İstanbul Valiliği'nin olayla ilgili açıklamasında, "Göztepe mahallesinde uygulama yapan ekibimizin "dur" ihtarına uymayan şüpheli bir araç takibe alınmıştır. Fahrettin Kerim Gökay Caddesinde önü kesilmek suretiyle durdurulan araçta bulunanlardan E.Ç. yaya olarak firar etmiştir. Sürücü Ç.K. ise yakalama işlemi sırasında görevli personele mukavemette bulunmuş, o esnada polis memurunun elindeki silahın ateş alması sonucu vurularak, olay yerinde hayatını kaybetmiştir" denildi. Açıklamada, E.Ç.'nin daha sonra yakalandığı üzerinden ise 15 paket uyuşturucu madde, araçta yapılan aramada ise 2 fişek halinde uyuşturucu madde ve telsiz ele geçirildiği ifade edildi.

"POLİS MEMURU GÖREVDEN UZAKLAŞTIRILDI"

Valiliğinin açıklamasında, "Konuyla ilgili olarak Cumhuriyet Savcılığı tarafından adli, valiliğimizce idari tahkikat başlatılarak ilgili polis memuru görevden uzaklaştırılmıştır" bilgisine yer verildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3.Sayfa

Kadıköy Haberler

Fidan'dan Hamas için 'Terör örgütü' ifadesini kullanan Avusturyalı mevkidaşına canlı yayında sert yanıt

Fidan'dan Hamas için "Terör örgütü" ifadesini kullanan Avusturyalı mevkidaşına canlı yayında sert yanıt

Bahçeli'den emniyet müdürlerinin açığa alınmasına ilişkin açıklama: Bir komplo devrede, sabrımızı taşırmasınlar

Bahçeli'den emniyet müdürlerinin açığa alınmasına ilişkin açıklama: Bir komplo devrede, sabrımızı taşırmasınlar

Müge Anlı'nın programında kan donduran anlar! Muhabir, canlı yayında ceset buldu

Müge Anlı'nın programında kan donduran anlar! Muhabir, canlı yayında ceset buldu

Kararı valilik açıkladı! Giresun'da açık alanlarda alkol kullanımına yasak getirildi

Kararı valilik açıkladı! Giresun'da açık alanlarda alkol kullanımına yasak getirildi

500

Yorumlar (6)

TATE:

Görevinden uzaklaştırılan polisi umarım daha üst mevkilerde görürüz. Uyuşturucu ile mücadelede en az o uyuşturucu tacirleri kadar acımasız olmak lazım...Yoksa onlar kazanır...

114
15
yanıtYanıtla
ÖZGÜR YÜCEL:

polisin arkasında duran yok. hemen açığa alın. bi pislik dünyadan eksilmiş oldu.

104
18
yanıtYanıtla
HAKAN ARSLANOĞLU:

Polisin suçluya silah doğrultması tehdit amaçlı olup suçluyu canlı yakalama nedenidir. Silah kullanılması gerekiyorsa, ayağına veya topuğuna sıkılır kaçması engellenir. Silah suçlunun kafasına veya vücut bölümüne doğru tutulmaz.

32
84
yanıtYanıtla
bekir yapici:

o cok modern demokratik dedigimiz avrupa ülkelerinde abd´de polis sucluya cok daha acimasizdir polisin dur ihtarina uymayip kacan silahlil sahislar birakin polisle catismaya girenleri elinde öldürücü kabul edilen bir nesleyle bile üzerine yürüyeni polisler makarna süzgeci yaparlar bizdeki gibi polisin acaba basima bir is gelirmi sürülürmüyüm meslekten atilirmiyim korkusu yoktur cünki görevini yaptigi isi iyi bilir kanunlarda herkeze esit acik ve nettir.

53
3
yanıtYanıtla
Yaşar Tosunoğlu:

İster Polis olsun ister asker güvenlik güçleri dur diyorsa duracaksın zaten normal vatandaş durur durmuyorsa mutlaka vardır bir suçu ben İçişleri Bakanımızın bu polisin arkasında durup görevine iade edeceğine inanıyorum olması gereken budur

30
4
yanıtYanıtla
Mustafa AcarMobil-ANDROID:

O zaman suçlular polisten kaçsın, polise silahla karşılık versin. Poliste hiç müdahale etmesin. Polisten beklenen bu mudur, ya da bunun adı adalet midir?

2
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title