Haberler

Son dakika... ÇATALCA'DAKİ CİNAYETİN 48 SAAT İÇİNDE YAKALANAN ŞÜPHELİSİ KAMERADA

Güncelleme:

Gelen son dakika haberlerine göre ÇATALCA'da ormanlık alanda cesedi bulunan emlakçı Osman Gül'ün katil zanlısı B.D., İl Jandarma Komutanlığı ekiplerinin titiz çalışmasıyla cinayetten 48 saat sonra yakalandı.

ÇATALCA'da  ormanlık alanda cesedi bulunan emlakçı Osman Gül'ün  katil zanlısı B.D.,  İl Jandarma Komutanlığı ekiplerinin titiz çalışmasıyla cinayetten 48 saat sonra yakalandı. Jandarma Suç Araştırma Timleri (JASAT) ve Jandarma İstihbarat ekiplerinin,  şüpheli  B.D.'ye, olay yerinde bulunan arsa satış afişindeki  telefon numarasından ulaştığı öğrenildi.  Çıkarıldığı mahkemede  tutuklanarak cezaevine gönderilen  B.D'nin  cinayet öncesi ve sonrası görüntüleri güvenlik kameralarına yansıdı.

İstanbul İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, Osman Gül'ün 2 gün önce kendisi gibi emlakçılık yapan arkadaşı B.D. ile aralarında alacak verecek konusunda çıkan tartışma sonucunda öldürüldüğünü, şüpheli  B.D.'nin cinayeti işledikten sonra Çatalca'dan kaçtığını belirledi. Yapılan teknik ve fiziki takip ile şüphelinin yerini belirleyen İstanbul İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, onu saklandığı Başakşehir'deki adresinde yakaladı. Katil zanlısı B.D. çıkarıldığı mahkemede  tutuklanarak cezaevine gönderildi.

KATİL ZANLISINI ARSA SATIŞ AFİŞİ ELE VERDİ

İstanbul İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, Çatalca'da ormanlık alandaki dere yatağında bir erkek cesedi bulunduğu bilgisini aldı. Jandarma Olay Yeri İnceleme ekiplerince, cinayetin işlendiği bölgede yapılan incelemede, kanlı bir yeşil poşet, sopalar ve arsa satış afişi  bulundu. Maktül Osman Gül'e ait olduğu düşünülen afişin  üzerindeki telefon numarasından şüphelinin B.D. olabileceği değerlendirmesi yapıldı.  Bu aşamadan sonra araştırma B.D. üzerinde yoğunlaştırıldı.

ŞÜPHELİ 87 KAMERADAKİ 400 SAATLİK GÖRÜNTÜ İZLENEREK TESPİT EDİLDİ

JASAT ekipleri, çevrede ve şüphelinin gidebileceği bölgelerdeki 87 güvenlik kamerasından alınan yaklaşık 400 saatlik görüntüyü inceleyerek, cinayet zanlısının B.D. olduğunu tespit etti. Takipten kurtulmak için kanlı kıyafetini değiştirdiği belirlenen katil zanlısı B.D., Jandarma ekiplerinin sıkı takibiyle bulundu.  ,

CİNAYETTEN 48 SAAT SONRA YAKALANDI

Katil zanlısı B.D. cinayetin üzerinden 48 saat geçtikten sonra Jandarma tarafından yakalandı. Çatalca'da emlakçılık yapan Osman Gül ile arkadaş olan katil zanlısı B.D.nin cinayetin işlendiği bölgeye arsa bakmak üzere gittikleri ortaya çıktı. Edinilen bilgilere göre, burada  Osman Gül'ün, daha önce B.D.'ye verdiği borcu ödemesini istemesi üzerine aralarında tartışma çıktı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi sonucu  B.D.'nin araçta bulunan çekiçle maktul Osman Gül'ün kafasına vurarak öldürdüğü belirlendi. Cinayetten sonra maktül Osman Gül'ün aracını alarak olay yerinden uzaklaştığı anlaşılan B.D.'nin, aracı ara sokaklara gizleyerek Çatalca'da bulunan bir mağazadan kıyafet alıp üzerindeki kanlı giysileri değiştirdiği tespit edildi. Katil zanlısı B.D.'nin  daha sonra kendi aracıyla Çatalca'dan kaçtığı, Başakşehir'deki adresinde saklandığı belirlendi. JASAT ekipleri katil zanlısı B.D.'yi bu adreste yakaladı.

CİNAYETİ İTİRAF ETTİ

İstanbul İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından sorgusu yapılan şüpheli B.D., cinayeti işlediğini itiraf etti. Jandarmadaki işlemleri tamamlanan şüpheli B.D. çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Güvenlik kameralarında, şüpheli  telefon numarasının yazılı olduğu arsa satış afişinin sopalarını elinde taşıması, takipten kurtulmak için kanlı kıyafetini değiştirmek için mağazaya girerek alışveriş yapması, şüphelinin maktül Osman Gül ile birlikte benzin almak için benzinliğe gelişi,  cinayet sonrası olay yerinden maktülün arabasıyla uzaklaşması yer alıyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Osman Gül Jandarma Çatalca Haberler Son Dakika

Bakmadan Geçme

Mesut Komiser döndü mü? Şevket Çoruh Arka Sokaklar'a geri döndü mü? Indiana Pacers vs Milwaukee Bucks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 27 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Gaddar 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Kızılcık Şerbeti 61. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ateş Kuşları 53. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 26 Nisan Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 26 Nisan Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı? Arka Sokaklar CANLI izle! 26 Nisan Cuma KANAL D Arka Sokaklar yeni bölüm full HD canlı yayın izle!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title