Haberler

Bir kız çocuğu ve dört kadına elle cinsel istismarda bulunan apartman görevlisi yakalandı

Güncelleme:

Çanakkale'de aynı gün bir kız çocuğu ile 4 kadına elle cinsel istismarda bulunan apartman görevlisi, ekipler tarafından kıskıvrak yakalandı. Sapığın evli ve aynı suçtan daha önce kaydı olduğu öğrenildi.

İğrenç olaylar, geçen salı günü Barbaros Mahallesi Atatürk Caddesi'ne bağlı Yahya Çavuş Sokak ile Mehmet Çavuş Sokak'ta yaşandı. Bir kız çocuğu ve 4 kadın, kısa süreli aralılarla bir kişi tarafından elle cinsel istismara uğradı.

SAPIĞIN PEŞİNE DÜŞTÜLER

Kadınların şikayeti üzerine Çanakkale Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, sapığın peşine düştü. Ekipler, MOBESE ve 2 sokak üzerindeki binalara ait güvenlik kameralarının görüntülerini incelemeye aldı.

DAHA ÖNCE DE AYNI SUÇU İŞLEMİŞ

Verilen eşkâl ile kamera görüntülerinden şüphelinin apartman görevlisi H.E. olduğunu belirledi. Aynı suçtan poliste 4 suç kaydı bulunan H.E. yakalanarak, gözaltına alındı. Evli olduğu öğrenilen H.E., adliyeye sevk edildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3. Sayfa

Atatürk Caddesi 3. Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (2)

BAŞAK:

YAV NEDEN YAKALADINIZ SERBEST BIRAKIN YA 4 TANE VARMIŞ BUNUNLA 5 OLSUN 50 YE KADAR YOLU VAR EN SON BİRİNİ ÖLDÜRÜR FALAN O ZAMAN ALIRSINIZ İÇERİ ZAHMET ETMEYİN HİÇ ADLİ KONTROL ŞARTIYLA SERBEST BIRAKACAĞINIZ ADAMI YAKALAMAK İÇİN.

5
1
yanıtYanıtla
buse:

fransa italya ve isviçerden aldığımız kanunlar ve medeni kanunlar malesef bu tür şeylere suç olarak bakmıyor suç olsa bile cezası yok

yanıt1
yanıt0
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title