Haberler

Son dakika: BAKAN YARDIMCISI ERSOY: KARDEŞLİĞİMİZİ VE BİRLİĞİMİZ BOZAMAYACAKLAR

Güncelleme:

Son dakika haberler... AKSARAY Şehit Önder Güzel Polis Meslek Yüksek Okulu'nda 391 öğrenci, törenle diplomalarını aldı.

AKSARAY Şehit Önder Güzel Polis Meslek Yüksek Okulu'nda 391 öğrenci, törenle diplomalarını aldı. Törene katılan İçişleri Bakan Yardımcısı Mehmet Ersoy, "Kardeşliğimizi ve birliğimizi bozmaya yönelik tüm saldırılara rağmen bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da bir arada ve bu topraklarda bu vatanda yaşamaya devam edeceğiz. Bugün çok daha güçlü bir ülkenin mensuplarıyız" dedi.

Mezuniyet törenine İçişleri Bakan Yardımcısı Mehmet Ersoy, Aksaray Valisi Hamza Aydoğdu, Aksaray POMEM 1'inci Sınıf Emniyet Müdürü Emniyet Müdürü Niyazi Turgay, Cumhuriyet Başsavcısı Adem Aydemir, protokol üyeleri katıldı. 26'ncı dönem mezunlarının verildiği törende konuşan İçişleri Bakan Yardımcısı Mehmet Ersoy, "Burada var olmak fedakarlık ister, özgüven ister, mücadele ister, azim ister. Dün olduğu gibi bugün de yarın da emperyalizm ve onun karanlık emellerine alet olanlar her zaman birliğimize, bütünlüğümüze, huzurumuza ve vatanımıza kastetmeye çalışacaklardır. Zaman zaman sağ sol diyecekler, zaman zaman PKK diyecekler, zaman zaman FETÖ diyecekler. Ama ihanetin kendisi de destekçisi de özü de hep aynı olacak. Kardeşliğimizi ve birliğimiz bozmaya yönelik tüm saldırılara rağmen bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da bir arada ve bu topraklarda bu vatanda yaşamaya devam edeceğiz. Bugün çok daha güçlü bir ülkenin mensuplarıyız. Kendi kararını veren, özgüvenli, kimseden icazet almayan başarılı ve güçlü bir yönetimiyle, yerli ve milli silahlarıyla sanayisiyle, çok daha sağlam bir Türkiye var" dedi.

'ÜLKEMİZ DÜNYANIN EN HUZURLU VE GÜVENLİ ÜLKELERİNDEN BİRİDİR'

Bakan Yardımcısı Ersoy sözlerini şöyle sürdürdü: "Ülkemizin her köşesine güvenlik güçlerimiz hakimdir. Her noktasında bütün asaletiyle devletimiz vardır. Coğrafyamızda yaşanan bütün olumsuzluklara rağmen ülkemiz elhamdülillah dünyanın en huzurlu en güvenli ülkelerinden biridir. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın önderliğinde dimdik yoluna devam etmektedir. Bugünden itibaren siz sadece bir iş sahibi olmadınız, çok şerefli bir ailenin mensubu oldunuz. Sokaklarımız huzurumuzu canımızı malımızı namusumuzu emanet alacaksınız. Vereceğiniz güvenle milletimiz bu ülkenin vatandaşı olmanın haklı güvenini yaşayacak" dedi.

Törende konuşan Aksaray Valisi Hamza Aydoğdu ise "Başlamak üzere olduğunuz bu kutsal meslek, sizlere kolaylıklar ya da zenginlikler bahşetmeyecek. Yorulacaksınız, üşüyeceksiniz, uykusuz kalacaksınız. Hatta, kendi çocuklarınızın büyüdüğünü bile fark edemeyeceksiniz. Ancak, bu meslek bizlere, onurlu bir gelecek ve şerefli bir hazine verecek. Gaffar Okkan, Fethi Sekin, Önder Güzellerin üniformalarını giyeceksiniz. Bu büyük şeref ve onur. Milletimiz duasıyla birlikte, sizlere güç ve cesaret verecek" diye konuştu.

Daha sonra polis adayları silah başına geçti, polis yemini ederek keplerini fırlattı. Polisliğe adım atan öğrencilerin pandemi tedbirleri kapsamında tören alanının dışında bekleyen ailelerine koşmasıyla duygu dolu anlar yaşattı. Aileler, mezun olan polisleri tel örgülerin arasında birbirlerinin ellerini tutarak kutladı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Hamza Aydoğdu Aksaray Haberler Son Dakika

Bakmadan Geçme

E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu? Tövbe duası: Tövbe istiğfar duası okunuşu ve yazılışı nedir? Arapça Tövbe duası ve Türkçe meali! Tövbe nasıl edilir? Nasuh Tövbe duası nasıl okunur?
title