Haberler

Ava giden avcı, yere düşen tüfeğinin ateş alması sonucu vuruldu

Güncelleme:

Kocaeli'nin Gölcük ilçesinde ormanlık alanda arkadaşları ile birlikte avlanmak isteyen bir şahıs, emniyet kilidini açık unuttuğu tüfeğin yere düşerek ateş alması neticesinde dizinden yaralandı.

Kocaeli'nin Gölcük ilçesi Yazlık Mahallesi Kadırga Yolu mevkiinde bulunan ormanlık alanda meydana gelen olayda, Veysel Ç. isimli şahıs, 2 arkadaşı ile avlanmak için ormanlık alana geldi. Veysel Ç. avlanmak için yanında getirdiği tüfeğini ağaca yasladı. Emniyet kildi açık kalan tüfek bir anda yere düşerek ateş aldı. Tüfekten çıkan mermi Veysel Ç'nin sol diz kapağına isabet etti. Veysel Ç. yaralanırken, olayı gören arkadaşları hemen yardımına koştu.

SAĞLIK EKİPLERİ OLAY YERİNDE İLK MÜDAHALEYİ YAPTI

İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından ilk müdahalesi yapılan Veysel Ç, Kocaeli Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Olayla ilgili inceleme başlatıldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Gölcük 3.Sayfa Haberler

500

Yorumlar (6)

4.vites:

Hiç üzülmedin beter ol

15
5
yanıtYanıtla
antiavcı:

Masum hayvanlardan ne istiyor bu vahşi hayvanlar? İyi olmuş. . . . . . .

2
1
yanıtYanıtla
İnsaf:

avcılık yasaklanmalı yüzyılın yüz karaları bunlar

1
1
yanıtYanıtla
Yahya:

Avcılara koronavirüs kisitlaması yokmu.

2
0
yanıtYanıtla
Avcı:

Avcılık Çarşamba, Cumartesi, Pazar günleri ve resmi tatillerde serbesttir. Hafta sonu av yasak haliyle. Avcılık yasaklanmalı diyen gevşekler daha dünyadan haberleri yok. Avcılığın sürdürülebilir yaban hayatı için olmazsa olmaz olduğunu bilmedikleri gün gibi aşikar, bu konuyla ilgili bir sürü bilimsel makale vardır. Av hayvanını Avcıdan başka kimse korumaz. Sizin hayvan sevginiz kedi köpekten ibarettir. Şovunuzu başka yerde yapın. Sizler masum, piliçleri, kuzuların pirzolalarını gömerken iyi ama!

0
0
yanıtYanıtla
lay lay lom:

sırf zevk için hayvanları öldürenlere üzülmüyorum

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title