Haberler

Son dakika gündem: Samsun'da kısıtlamayı ihlal eden bazı vatandaşlar, polisle tartıştı

Güncelleme:

Gelen son dakika haberine göre SAMSUN'da da koronavirüs tedbirleri kapsamında saat 21.00'dan itibaren sokağa çıkma kısıtlaması başladı, yasağa uymayanlara para cezası uygulandı.

SAMSUN'da da koronavirüs tedbirleri kapsamında saat 21.00'dan itibaren sokağa çıkma kısıtlaması başladı, yasağa uymayanlara para cezası uygulandı. Kontrol noktasında otomobilleri durdurulan ve ceza uygulanan bazı vatandaşlar, polisle tartıştı.

Samsun'da koronavirüs ile mücadele kapsamında saat 21.00 itibari ile uygulanmaya başlayan sokağa çıkma kısıtlamasına vatandaşların büyük çoğunluğu uydu. Vatandaşlar erkenden iş yerlerini kapattı. Yasağın başlaması ile birlikte vatandaşlar evlerine giderken sokak ve caddelerde boş kaldı. İl genelinde ana güzergahlarda oluşturulan polis ve jandarma noktalarında ekipler tarafından denetim yapıldı. Yasağa uymayan vatandaşlara para cezası uygulandı.

'12 DAKİKA YÜZÜNDEN CEZA YEDİK, AYIPTIR'

İlkadım ilçesi Cumhuriyet Meydanı Kavşağı'ndaki polis noktasındaki yapılan denetimlerde vatandaşlar ile polis memurları arasında ilginç diyaloglar yaşandı. Rize'den Samsun'a geldiğini ve yolda yaşanan trafik kazası nedeniyle geç kaldıklarını söyleyen sürücü Ekrem Bakırcı, "Yasağı biliyorduk ama 12 dakika nedir? 12 dakika yüzünden ceza yedik, ayıptır. Ama yapacak bir şey yok. Normalde tedbirlere uyuyoruz, maskemiz vardı, emniyet kemerimiz takılıydı" dedi.

Öte yandan cezai işlem uygulanan bir başka sürücü ise cezayı ödemeyeceğini söyleyip polislerin yanından ayrıldı. Diğer bir araç sürücüsü ise kızını kaldığı yurttan alıp evine götürdüğünü söyleyerek uygulanan cezaya tepki gösterdi.


Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Samsun Haberler Son Dakika

Bakmadan Geçme

Üsküdar- Samandıra metro hattında arıza! M5 METRO ARIZALI MI? Üsküdar metrosunda ne arıza var, ne zaman giderilecek? AK PARTİ'DEN VEKİLLERE UYARI! AK Parti, vekillerini neden uyardı, olay ne? 23 NİSAN BANKALAR AÇIK MI? 23 Nisan Salı günü bankalar çalışıyor mu? Ziraat, Vakıf, Halkbank, Akbank... BUGÜN (23 Nisan) KARGOLAR AÇIK MI? 23 Nisan'da kargolar çalışıyor mu? PTT, MNG, SÜRAT, TRENDYOL EXPRESS... BORSA BUGÜN KAPALI MI? Borsa, 23 Nisan Salı günü açık mı kapalı mı? Borsa tatil mi? İSTANBUL 23 NİSAN ÜCRETSİZ ETKİNLİKLER! İstanbul'da 23 Nisan etkinlikleri nerede, saat kaçta? 23 NİSAN NEDEN KUTLANIR? 23 Nisan'ın anlamı ne? Serenay Sarıkaya ve Mert Demir sevgili mi? EL ELE GÖRÜNTÜLENDİLER! TBMM ne zaman açıldı? 23 Nisan 1920'de açılan TBMM'nin ilk başkanı kimdir? TBMM nerede ve ne zaman açılmış? TBMM'yi ilk kim açtı? TBMM nedir? 23 NİSAN HASTANE VE ECZANELER AÇIK MI? Bugün eczaneler, sağlık ocakları, hastaneler yarım gün mü? Milli Bayramlar: Milli Bayramlarımız nelerdir? Milli bayramlarımız kaç tanedir, hangileridir? Milli bayramların isimleri ve tarihleri! Hal Ekleri nelerdir? İsmin hal ekleri nelerdir? Hal ekleri cümle içerisinde örnekler ve konu anlatımı! Kaç tane hal eki var? Hacet duası okunuşu! Hacet namazı duası nasıl okunur? Hacet duası nasıl yapılır? Hacet duası Arapça ve Türkçe yazılışı! Galatasaray'ın kaç şampiyonluğu var? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title