Haberler

Minik çocuk, tarağının ardından 4. kattan aşağı düştü! Feci olay kamerada

Güncelleme:

İstanbul'da 5 yaşındaki çocuk 4. kattaki evinin terasında oynarken önce tarağı yere attı, birkaç saniye sonra da kendisi aşağıya düştü. Durumu ağır olan çocuğun düşme anı, çevredeki güvenlik kamerası ile saniye saniye kaydedildi.

Esenyurt'ta 5 yaşındaki erkek çocuğu 4. kattaki evinin terasında oynarken önce tarağı yere attı, birkaç saniye sonra da kendisi aşağıya düştü. Yaşanan feci olayda çocuk ağır yaralanıp ambulans ile hastaneye kaldırılırken olay güvenlik kamerasına yansıdı.

ÖNCE TARAĞI SONRA KENDİSİ 4. KATTAN AŞAĞI DÜŞTÜ

Olay, Pınar Mahallesi 1282. Sokak'ta saat 13.30 sıralarında yaşandı. Edinilen bilgiye göre, yabancı uyruklu 5 yaşındaki Salih Abdo isimli çocuk 4'üncü katta bulunan evlerinin terasında oyun oynarken tarağı sokağa fırlattı. Tarağı atmasının birkaç saniye sonrası çocukta metrelerce yüksekten aşağıya düştü. Olayı gören çevredeki vatandaşlar ağır yaralı çocuğa yardım etti. Olay yerine ihbar üzerine gelen sağlık ekipleri ilk müdahalenin ardından Abdo'yu Esenyurt Devlet Hastanesine kaldırdı. Yoğun bakıma alınan çocuğun bilincinin kapalı ve durumunun ağır olduğu öğrenildi.

DÜŞME ANI GÜVENLİK KAMERASINDA

Yaşanan olay anı güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi. Görüntülerde, Salih Abdo'nun önce tarağı fırlatması bir vatandaşın o sırada ne olduğunu anlamak için yukarı baktığı görülüyor. Görüntülerde Abdo'nun tarağı atmasının birkaç saniye sonrasında kendisininde yere düştüğü, vatandaşların yardımcı olduğu ve ambulans ekiplerinin geldiği görülüyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3. Sayfa

Esenyurt 3. Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500

Yorumlar (37)

Realist:

Hanzonun biri de çuval tasir gibi kaldirima aldı cocugu ulan boyle olaylarda saglik ekibi gelene kadar hasta sarsilmaz tum ulkeye ilk yardim dersi sart

44
1
yanıtYanıtla
Iyyy:

Tarak uğruna aşağı atlamak nedir yahu!!

3
39
yanıtYanıtla
Gerçekçi:

Haberde geçen kişinin çocuk olduğunu anlayamayacak kadar mısın ? İnsan gibi ouyun yorum yazın arkadaş. Çocuk diyor çocuukkkkkkkkkkkkk. 5 yaşında bir evlattan bahsediyor

yanıt15
yanıt2
abdulbaki:

böyle yaralı birininin kucaklanması en büyük yanlışımız. oysa sağlık çalışanları gelene kadar yerinden dahi oynatılmaması lazımdı. sakat kalır ise güya onu kucaklayarak yerden alıp yardım yaptığını zan eden kişinin sayesinde sakat kalacaktır. ilk yardım şartı yaralının bilincinin açık tutulması, konuşturulması ve asla yerinden kımıldatılmasıdır.

25
3
yanıtYanıtla
Yahya:

Her türlü kazalara kader kismet diyen hükümetin umrundamı.

yanıt0
yanıt5
BU NE YA:

Ulen olaya bak habere bak yoruma bak. Bi şekilde olayı siyasete yada ırkçılağa bağlayanlar sizler samimi söylem siz normal değil faydalı değil bı vatana bu devlete zararsınız ya.

yanıt0
yanıt0
oguz:

ALLAHIM KİMSEYE EVLAT ACISI YAŞATMASIN ZOR COK ZOR RABBİM ŞİFASINI VERSİN İNŞALLAH

25
0
yanıtYanıtla
Vatandas:

Amin Insallah

yanıt8
yanıt0
merili:

bizim milletimiz yaralıyı kıpırdatmaması gerektiğini bir türlü öğrenemeyecek galiba

23
0
yanıtYanıtla
okan:

doğru ama öküz gibi sağa sola bakıp birbirlerine de laf yetiştireceklerine ambulans çağıracaklar. çocuk can çekişiyor hala nasıl düştü kimin nesi bilmem ne ohooo

yanıt6
yanıt0
Tüm 37 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title