Haberler

Ece Erken, sosyal medya fenomeni Reynmen'e tazminat davası açtı

Güncelleme:

Ünlü sunucu Ece Erken, kendisine çirkin ithamlarda bulunduğunu iddia ettiği sosyal medya fenomeni Reynmen'e 5 bin liralık tazminat davası açtı.

Ünlü sunucu Ece Erken, sosyal medya fenomeni ve şarkıcı Reynmen olarak bilinen Yusuf Aktaş'ın kendisine hakaret ettiğini, bunun kişilik haklarına saldırı nitelikte olduğunu belirterek Asliye Hukuk Mahkemesi'ne avukatı aracılıyla başvurdu.

Avukatı aracılığıyla mahkemeye başvuran Ece Erken'in çirkin ithamlara maruz kaldığı belirtilerek, " Ece Erken'in işini yapması sonucu Davalı Yusuf Aktaş tarafından çirkin ithamlara ve hakaretlere maruz kalmıştır. Davalının, müvekkilimi kast ederek sarf ettiği bu hakaretamiz sözler karşısında Yusuf Aktaş'ın sosyal medyadaki takipçi sayısı da göz önünde bulundurulursa müvekkilim Ece Erken'in kamuoyunda ne denli rencide edildiği daha iyi anlaşılacaktır. Müvekkilim bu olay neticesinde derin bir üzüntü duymaktadır." ifadeleri yer aldı.

Hakaretlerin kabul edilemez olduğu ifade edilen dilekçede 5 bin liralık manevi tazminat davası açmanın zorunlu olduğu kaydedildi.

NE OLMUŞTU?

Reynmen 2020 yılının Ramazan ayında sosyal medya hesabı üzerinden bir paylaşım yaptı. Ece Erken ve Bircan Bali sunuculuğunu yaptıkları bir televizyon programında Reynmen'in ezan paylaşımı hakkında yorumlarda . Konuyla alakalı olarak Reynmen de sosyal medya hesabından "Bitmek bilmedi karalamaya çalışmalarınız" cümlesiyle başlayan yazılı bir paylaşımda bulundu. Reynmen'in bu sözlerinin ardından Ece Erken de dava açacağını belirtti.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Magazin

Ece Erken Reynmen Haberler

500

Yorumlar (1)

Han:

Ecem, senin sebebinden mahkemeye gidecem.

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title