Haberler

Ailesinin, "Cep telefonu patladı" dediği Mihriban, av tüfeğiyle vurularak öldürüldüğü ortaya çıktı

Güncelleme:

Çanakkale'de 16 yaşındaki Mihriban T, henüz bilinmeyen nedenle av tüfeğiyle vurularak hayatını kaybetti. Ailesinin konuştuğu sırada cep telefonunun patladığını söylediği Mihriban'ın av tüfeğiyle vurulduğunu, doktorun, başında bulduğu saçma ortaya çıkardı. Jandarma, evde bulunan av tüfeğini kriminal incelemeye aldı.

Çanakkale'nin Ezine ilçesine bağlı Mahmudiye köyünde dün meydana gelen olayda, lise öğrencisi Mihriban T, iddiaya göre ailesi tarafından evde kanlar içinde bulundu. Mihriban'ı, Ezine Devlet Hastanesi'ne götüren ailesi, doktorlara, kızlarının konuştuğu sırada cep telefonunun patladığını söyledi.

AİLENİN ÇELİŞKİLİ İFADELERİ DİKKAT ÇEKTİ

Hayatını kaybettiği belirlenen Mihriban'ın cansız bedeninde inceleme yapan doktorlar, baş kısmında saçma buldu. Ailenin çelişkili ifadeler vermesi üzerine jandarmaya haber verildi. Ezine İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, Mahmudiye köyündeki eve gelerek inceleme yaptı. Evde av tüfeği bulununca da soruşturma derinleştirildi. İl Jandarma Komutanlığı Olay Yeri İnceleme Ekibi, sabah saatlerine kadar evde araştırma yaptı. Mihriban'ın yakınları ise, evin önünde ateş yakarak bekledi. Jandarma, aile üyelerinin ifadesine başvururken, av tüfeği kriminal incelemeye alındı. Mihriban'ın cenazesi, kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için Bursa Adlı Tıp Kurumu'na gönderildi.

SIR ÖLÜMÜN NEDENİ ARAŞTIRILIYOR

Olayın kaza mı intihar mı yoksa cinayet mi olduğu yapılacak araştırmalar sonunda ortaya çıkacak.

Ailesinin, 'Cep telefonu patladı' dediği Mihriban, av tüfeğiyle vurularak öldürüldüğü ortaya çıktı

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3.Sayfa

Mahmudiye Jandarma Ezine Haberler

500

Yorumlar (12)

AA:

bız ınsan olamayız. . . genlerımızde yatan bozuk kodlar var cevresel sartlar musaıt olunca ortaya cıkıyor. . .

65
8
yanıtYanıtla
Sabri:

Adaptasyon diyorsun modifikasyon demiyorsun

yanıt1
yanıt3
osmanlı torunu:

kimbilir kimlerle nerde gezmiştir de ailesini çileden çıkartmıştır

8
49
yanıtYanıtla
hasa:

kes be akılsız, ayrıca Ben Türküm Osmanlı değil, imaparatorluğu ne sandın sen, say bakalım hangi padişahlar Türk. . . .

yanıt23
yanıt59
Evde Silah:

Silahın olduğu evde fişek bulundurulmaz. Nokta

7
13
yanıtYanıtla
Salih Bahtiyar:

O Amerikan filmlerinde olur. Bizde öyle güvenlik tedbirleri hak getire.

yanıt1
yanıt1
kljhkh:

hiç silah bulundurma olsun bitsin silah nedir yani

yanıt2
yanıt0
Ailelerde HAKLI:

öyle Bi Devirdeyizki Weledler KIZ OLSUN ERKEK OLSUN Bi ARAYI CANLI YAYINLAR ACARAK TiKKKTOKKKLOYUP DURUYORLAR ANNE BUBA GARDAS BU REZiLLiGE GöZ YUMARMI

5
6
yanıtYanıtla
Turquaz:

Allah rahmet eylesin

11
0
yanıtYanıtla
selim:

Muhtremelen nmaus davasına kızı öldürdüler çok üzücü. . . . yalnız gençlere de iki sözüm var sevgili aşka vs gibi olaylara çok erken giren gençler unutmayın bu bir oyun değil aileniz sahip çıksa sevgilim dediğiniz kişi sizi mağdur edebilir aklınızın ucundan geçmeyecek şeylerle karşılaşabilirsiniz. . . heleki karşı taraf aile desteğiniz olmadığını anlarsa pavyona ora buraya satmaya bile kalkabilir aşırı korkutucu senaryolar yazmak istemem hayat toz pembe değil bu işlerin sonu iyi bitmeyebilir

6
0
yanıtYanıtla
Tüm 12 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title