Haberler

Son Dakika! ABD Başkan adayı Joe Biden: Seçimi kazanma yolunda olduğumuza inanıyoruz

Güncelleme:

Son dakika! ABD Başkanlık seçimleri son saatlerine girerken 2 başkan adayı art arda açıklamalarda bulundu. Trump, büyük bir zafer kazandık dedikten dakikalar sonra Twitter tarafından sansürlendi. Bu gelişmenin ardından paylaşımda bulunan Biden ise, "Seçimi kazanma yolunda olduğumuza inanıyoruz" ifadelerini kullandı.

Tüm dünyanın yakından takip ettiği ABD seçimlerinde son saatlere yaklaşıldı. Gelen son verilere göre başa baş giden seçimlerde Biden 238, Trump ise 213 delegeye ulaştı. İkili art arda Twitter hesaplarından paylaşımlarda bulundu.

TRUMP ZAFER PAYLAŞIMINDAN SONRA SANSÜRLENDİ

Trump yaptığı açıklamada büyük bir zafer kazandıklarını vurguladı ve "Bu gece bir açıklama yapacağım. Çok iyiyiz ama seçimi çalmaya çalışıyorlar. Bunu yapmalarına asla izin vermeyeceğiz. Anketler kapandıktan sonra oy kullanılamaz!" dedi. Trump bu açıklamanın hemen ardından sansür yerken Biden da bir açıklamada bulundu.

Son Dakika! ABD Başkan adayı Joe Biden: Seçimi kazanma yolunda olduğumuza inanıyoruz

"SEÇİMİ KAZANMA YOLUNDA OLDUĞUMUZA İNANIYORUZ"

Biden yaptığı açıklamada, "Nerede olduğumuz konusunda iyi hissediyoruz. Bu seçimi kazanma yolunda olduğumuza inanıyoruz" dedi.

Son Dakika! ABD Başkan adayı Joe Biden: Seçimi kazanma yolunda olduğumuza inanıyoruz

"BUNU HİÇ BEKLEMİYORDUK"

Öte yandan canlı yayında da açıklamada bulunan Biden, "Çoktan Arizona'yı kazandığımızı düşünüyorum. Bunu hiç beklemiyorduk. Çok iyi hissediyoruz. Oyları saymak uzun sürecek ancak Pennsylvania'yı da kazanacağız. Seçimin sonuçlarını yarın sabaha kadar öğrenemeyiz. Bu karar Amerikan halkının kararıdır. Ama çok iyi hissediyorum" dedi.

Kaynak: Haberler.com / Dünya

Amerika Birleşik Devletleri Donald Trump Twitter Haberler Son Dakika

Bakmadan Geçme

Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 25 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Ziraat Türkiye Kupası ikinci maçlar ne zaman? ZTK rövanş maçları ne zaman oynanacak? Muhtarlıklar kalkıyor mu? Türkiye'de kaç muhtar var, maliyeti ne kadar?
500

Yorumlar (5)

emre:

Haydi Biden, turkiyenin yarisi tum kalbiyle seni destekliyor.

7
6
yanıtYanıtla
Adem:

Yobazlardan hariç herkes

yanıt2
yanıt4
Ads:

Ne meraklısınız başka ülkelerin sizi sömürgesi olmaya...mandacı zihniyetler sizi...

yanıt4
yanıt1
NA:

İNŞALLAH HAYIRLISI OLUR

9
1
yanıtYanıtla
NAH:

ne hayrı la gavurdan

yanıt0
yanıt1
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title