Haberler

Sol Bek Kağan Timuçin Konuk'a Azeri Talip

Geçen sezon Şanlıurfaspor takımında forma giyen genç oyuncuya, Oğuz Çetin'in takımı Hazar Lenkeran'ın talip olduğu bildirildi.

Teknik direktörlüğünü Oğuz Çetin'in yaptığı Azerbaycan Premier Ligi takımlarından Hazar Lenkeran'ın, geçen sezon Şanlıurfaspor'da forma giyen genç sol bek Kağan Timuçin Konuk'a talip olduğu bildirildi.

Kağan Timuçin Konuk'un menajeri Tamer Özçam, AA muhabirine yaptığı açıklamada, geçen sezon PTT 1. Lig ekiplerinden Şanlıurfaspor'da forma giyen 23 yaşındaki oyuncusunun kulübüyle sözleşmesinin feshedilmesinin ardından serbest kaldığını söyledi.

Bonservisi elinde bulunan Kağan Timuçin Konuk için Spor Toto Süper Lig ve PTT 1. Lig'den bazı takımlardan teklif geldiğini dile getiren Özçam, "Önceki gün de Azerbaycan Premier Ligi takımlarından Hazar Lenkeran'ın teknik direktörü Oğuz Çetin beni arayarak Kağan Timuçin Konuk'u kadrosunda görmek istediğini ve oyuncuya talip olduklarını söyledi" dedi.

Oğuz Çetin'in teklifinin ardından beklemeye geçtiklerini anlatan Özçam, "Sanırım kısa sürede transfer gerçekleşir. Öncelikle Hazar Lenkeran'ı bekliyoruz. Aksi bir durum olursa da gelen diğer teklifleri değerlendireceğiz. Ben Kağan Timuçin Konuk'un Oğuz Çetin ile birlikte başarılı olacağına inanıyorum. Her iki taraf için de hayırlısı olsun" diye konuştu. - Bursa

Kaynak: AA / Spor

Hazar Lenkeran Şanlıurfaspor Azerbaycan Oğuz Çetin Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title