Haberler

"Söke O'nu Okuyor" Bilgi Yarışması

Söke ilçesinde, Araştırmacı Girişimci Eğitimciler Derneği (AGED) tarafından düzenlenen "Söke O'nu Okuyor" bilgi yarışmasında dereceye girenlere ödülleri verildi.

Söke ilçesinde, Araştırmacı Girişimci Eğitimciler Derneği (AGED) tarafından düzenlenen "Söke O'nu Okuyor" bilgi yarışmasında dereceye girenlere ödülleri verildi.

Güven Koleji konferans salonunda düzenlenen törende, gönüllü 56 öğretmenin gözetmenliğinde, yazar Reşit Haylamaz'ın "Efendimiz" adlı kitabından yapılan bilgi yarışmasında ortaokul kategorisinde Alp Efe Telef, lise kategorisinde Gülistan İsen, yetişkinler kategorisinde ise Miray Sağlam'ın birinci olduğu açıklandı.

AGED Başkanı İsmail Soyak, "Bu yarışmaya katılan herkesi birinci ilan ediyorum. Onlar, efendimizi daha yakından tanıma fırsatı buldu. Bu organizasyonun düzenlenmesinde emeği geçen bütün öğretmen arkadaşlarıma ve sponsorlarımıza gönülden teşekkür ediyorum" dedi.

Toplam 38 ödülün dağıtıldığı törende birincilere dizüstü bilgisayar, dereceye giren diğer yarışmacılara tablet bilgisayar, fotoğraf makinesi, bisiklet ve bazı hediyeler verildi.

Ödül töreninde Diyanet İşleri Başkanlığı görevlisi İsmail Hakkı Çelik, Mesut Keçe ve Milli Eğitim öğretmenlerinden Yücel Akbaba'dan oluşan grup ilahi söyledi. TÜTEV Eğitim Danışmanı Naim Selmanlar ise Hz. Muhammed'in kadınlara toplumdaki gerçek yerini vermesi ve ırkçılığı reddetmesini anlattı. - AYDIN

Kaynak: AA / Yerel

Reşit Haylamaz Söke Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title