Haberler

Söke Liosns Kulübü 3. Satranç Turnuvası Yapıldı

Söke Lions Derneği tarafından bu yıl 3.’sü gerçekleşen Geleneksel Satranç Turnuvası yapıldı.

Söke Lions Derneği tarafından bu yıl 3.'sü gerçekleşen Geleneksel Satranç Turnuvası yapıldı. Bu yıl İlke Koleji ile birlikte düzenlenen satranç turnuvası yine çok sayıda satranç sporcusuna ev sahipliği yaptı.

Turnuvada turnuva direktörü olarak Levent Yıldız, Başhakem olarak Nida Ballı görev yaparken; Asya Gökçiçek, Hülya Ada, İsmail Bektaş, Ahmet Alyörük hakem olarak görev yapan isimler oldu. Söke Lions Derneği ve İlke Koleji Satranç Turnuvası'nda başarı kazanan sporcular şöyle; 2002-2004 doğumlular Kategorisi'nde 1. Yıldız Emre Onat, 2. Tuncer Orçun Ege, 3. Özden Yiğit. 1997-2001 Kategorisi'nde 1. Gümüşkaya Egemen, 2. Söylemez Barış, 3. Akın Yusuf. 2005-2007 doğumlular Kategorisi'nde 1. Şenyüz Uygar, 2. Çolak Selçuk Emre, 3. Daşdemir Gökberk.

Söke Lions Derneği Başkanı Kasım Üzüm; "Söke Lions Derneği olarak çocuklar ve gençlerimizin, sorgulayan, üreten, analiz yapan bireyler olarak yetişmesi en büyük hedeflerimizdendir. Bu hedefler doğrultusunda başta Sökemiz olmak üzere Aydın ve çevre illerde satranç sporuna destek vermekteyiz. Bu yıl 3.'sünü yaptığımız turnuvamıza katkı sağlayan Kaymakamımız Mehmet Demirezer'e, İlçe Milli Eğitim Müdürü Özcan Bilgi'ye ve İlke Koleji kurucuları Turgay Bahar ve Leyla Bahar'a, Satranç Federasyonu Aydın İl Temsilciliği ve Söke Satranç İlçe Temsilciliği ile emeği geçen tüm hakem ve antrenörlerimize çok teşekkür ediyorum" dedi. - AYDIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Levent Yıldız Aydın Söke Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title