Haberler

Zonguldak'ta bir kişi sokak ortasında çırılçıplak dolaştı

Güncelleme:

Zonguldak'ın Çaycuma ilçesinde bir kişi cadde ortasında çırılçıplak dolaştı. Psikolojik sorunları olduğu öğrenilen şahıs, polise haber verilmesi sonrası bölgeden uzaklaştırıldı.

Çaycuma Nihat Kantarcı Caddesi'nde ismi ve kimliği öğrenilemeyen bir kişi çırılçıplak bir halde cadde üzerinden ilçe meydanına kadar yürüdü. Kısıtlamadan muaf olan bir balıkçı esnafı, işyerinin önünde duran adamı uzaklaştırdı.

ÇEVREDEKİLER TEPKİ GÖSTERDİ

Elleriyle vücudunun belirli bölgelerini kapatarak ilerleyen adama çevredekiler tepki gösterdi. İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri vatandaşı araca alarak bölgeden uzaklaştırdı. Caddede çırılçıplak gezen vatandaşın psikolojik sorunlarının olduğu öğrenilirken, olayla ilgili çalışma başlatıldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Zonguldak Çaycuma Güncel Haberler

500

Yorumlar (30)

Erhan:

Milletin hali süper her evde buz dolabı var ekmeğe muhtaç insan yok Avrupa bizi kıskanıyor haydi anayasayı değişelim

30
15
yanıtYanıtla
Hasan:

İnsanlar biraz duyarlı ve dürüst olsa yeter

yanıt4
yanıt2
bozoklu:

Allaha şükür halimiz yerinde fakir insanlarda gelipte burda öldük bittik edebiyatı yapmaz. Avrupada, çekemeyenlerde kıskansın eğer halkımız için hayırlısı olacaksa anayasada değişsin.

yanıt3
yanıt8
Kamil:

fotoğrafını çekene kadar yardımcı olun terbiyesizler

19
0
yanıtYanıtla
asdfg:

Aaa olur mu öyle? Türkiye burası. Yardım yok. Sadece prim var, yalancı duyarlar var.

yanıt9
yanıt0
Dr:

İki uclu duygu durum bozuklugu bibolar şizofreni bu rahatsızlıkda bu soyunma ve cıplak gezme olabiliyor ruhsal bozukluklarda sık görülen bişey bu durumlarda hasta ne yaptını bilmez tamamen bilinçsizdir. Yardımcı olmak adına yetkililere saglık ekiplerini haberdar etmek gerek

13
1
yanıtYanıtla
Büşra:

Bipolar Bozukluk ve saire bilim olduğu idda edilen tüm rahatsızlıklar majikal etkiyle ortaya konuyor, burası imtihan dünyası olduğu için de sahte bilime, bilim; gerçek bilime ise sözde bilim gibi yaklaşılıyor. 10 üniversite müfredatını ezberlersen bile gerçeği olduğu gibi göremeyeceksin sadece gerçek Allah''ın izin vermesiyle mümkün olabilir. Yetkililerin hepsi durumu daha kötü hale getirdiklerinin farkında bile değiller ve kazandıklarını idda ettikleri maaş ve ödemeler tümüyle haram.

yanıt2
yanıt7
BATUHANI DELİRTMEYİN:

bende bipolar hastasıyım evde yaşım 26 hocam eskıden beri evde rahat olıyım diye kısa shortlarla dolasırım bende ben bipolar hastasıyım Bunun bence bipolar hastalarında solunum depresyonuna yol açan bi tanı olarak görüyorum kendimden biliyorum

yanıt1
yanıt0
Ramiz bey:

Adam kurtulmuş şimdi dünya onun kahrını cekecek

13
1
yanıtYanıtla
huniciler derneği:

Tertemiz delirmiş. Allah kabul etsin.

12
2
yanıtYanıtla
Tüm 30 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title