Haberler

Sokağa çıkması yasak olan 67 yaşındaki Sinan Çetin, hafta içi sahilde yürüyüş yaptı

Güncelleme:

Sokağa çıkma yasağını, sahilde yürüyüş yapma yasağını ve maske takma zorunluluğunu hiçe sayan 67 yaşındaki yönetmen Sinan Çetin, pazar günkü iznini beklemeden hafta için Kuruçeşme'de görüntülendi.

Koronavirüs salgının Türkiye'ye sıçramasının ardından virüsün yayılmasını önlemek için 65 yaş üstü vatandaşların ve 18 yaşın altındakilerin sokağa çıkması yasaklandı. 65 yaş üstündekilerin Pazar günleri belirli saatlerde sokağa çıkmalarına izin verildi. Ancak pazar gününü beklemeyen 67 yaşındaki Sinan Çetin, hafta içi dışarı çıktı.

HİÇBİR KURALA UYMADI

Yasağı delerek soluğu dışarıda alan Sinan Çetin, Kuruçeşme sahilinde kameralara yakalandı. Sahilde yürüyüş yapılmasının yasak olmasına aldırış etmeyen Sinan Çetin, maske dahi takmadı. Şapka takan ünlü yönetmen, hızlı adımlarla uzaklaştı.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Sinan Çetin Kuruçeşme Yönetmen Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (10)

Lazoski:

Oğlu katil olmasına rağmen polisi şehit etmesine rağmen bir poliside sakat bırakmasına rağmen oğlunu serbest bıraktıran kural mı tanır

22
0
yanıtYanıtla
Ahmet:

Bunlara aile boyu kanun işlemiyor sanırsam

14
1
yanıtYanıtla
Kara memet:

Sinan çetine neden ceza kesilmedi.?Birileri bunun cevabını versin.

14
0
yanıtYanıtla
coni:

oglu trafik kazasinda adam oldurdu bisey olmadi da simdi mi olacak

11
0
yanıtYanıtla
ANADOLU:

Onun oğluna da ceza verilmemişti. Zenginler ceza ödemezler. Tarih boyunca da böyle olmuşltır. Fakirler askere gider şehitlik falirindir zengin bebeler bedelli yapar polis fakirdir şehit olur olur. Zenginin koruması vardır yatı uçağı ceza da yemez bedel de ödemez. Şehirlik bizim zevkü sefa onların bu dünyada. Bize öbür dünyada rahat var.

10
0
yanıtYanıtla
ercan:

bunlar baba oğul kural tanımazlar çifliğinde büyümüşler zaten sevmediğimiz birileri

8
0
yanıtYanıtla
ali:

hemen ceza kesilmesi gerekir

5
0
yanıtYanıtla
NUH Okur:

Zengin isen paranla itibar görürsün Fakir isen bir tekme de sevdiklerin den yersin ?!!

4
1
yanıtYanıtla
aga:

bence haftaya yaslilar icin yasak kalmasi gerek sonraki hafta ise cocuklar icin ne fark eder sonuc da ayni evde kaliyor bir de indirim karti olanlara yaz sonuna kadar parali otobusler dersin o zaman zaten cok insan fazla cikmaz sen ne kadar korumak istersen iste laf anlamaz halk var sen yapma dersin gizli gizli gider gelen yine olur yani temaz var kisaca onun yerine daha net aciklama ile yapmayin hayat sizin demek daha mantikli zaten iki gun yasak koymak ile bitmez iki gun sonra yine virus var

3
0
yanıtYanıtla
erman genç:

Elazığlıyım İstanbul emniyet müdürlüğüne erinmedim ihbar ettim haber linki ile birlikte, , 3 kuralıda çiğnemiştir Görecez bakalım Herkese Adalet varmı ????

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title