Haberler

Sokağa çıkma kısıtlamasını ihlal ederek alkollü sürücü polisleri tehdit etti: Hepinizin evine geleceğim

Güncelleme:

Ankara'nın Çankaya ilçesinde polisin 'dur' ihtarına uymayarak kaçan ve sokağa çıkma kısıtlamasını ihlal eden alkollü sürücü, yakalanınca 'arabayı eşim kullanıyordu' yalanını uydurdu. Polisleri, "Hepinizin evine geleceğim" diyerek tehdit eden şahıs gazetecilere de hakaret etti.

Olay, saat 02.45 sıralarında Ankara'nın Çankaya ilçesi İleri Mahallesi Altay Sokak'ta meydana geldi. Mehmet K., otomobiliyle Kıbrıs Caddesi'nde ters yönden giderken Cebeci Polis Merkez Amirliği'ne bağlı polis ekipleri tarafından durdurulmak istendi.

ALKOLLÜ SÜRÜCÜ İHTARA UYMADI

Polisin "dur" ihtarına uymayan Mehmet K., otomobiliyle kaçmaya başladı. Yaşanan kovalamacanın ardından Altay Sokak'ta yakalanan alkollü sürücü polis ekiplerine direndi.

"HEPİNİZİN EVİNE GELECEĞİM"

Kendisini gözaltına almak isteyen polis ekiplerini "Hepinizin evine geleceğim" diyerek tehdit eden alkollü sürücü, o anları görüntüleyen gazetecilere de hakaret etti.

Aracı kendisinin kullanmadığını iddia eden Mehmet K., olay yerine daha sonradan çağırdığı kız arkadaşının otomobili kullandığı yalanını söyledi. Gözaltına alınarak karakola götürülen sürücünün sokağa çıkma kısıtlamasını ihlal ettiği, alkollü araç kullandığı ve ehliyetinin de daha önce alkollü araç kullanmaktan polis tarafından el koyulduğu anlaşıldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Çankaya Ankara Haberler

500

Yorumlar (6)

Aaa:

Polise küfür eden hapis mi yatıyor cezası ne arkadaş? Sahip çıkın polise yarın ihtiyacınız olursa öz güveni olmayan işini yapmaktan korkan polisler size yardımcı olamaz.. Demedi demeyin

8
0
yanıtYanıtla
şantiyeci:

beyfendi bu yorumu okuyorsan bizede gelsene . . devletin yasalarını memurunu dinleme bide alkollü araç kullanıp hayatımızı tehlikeye at . ! rezil insansın keşke senin gibilerin nesli tükense dünyada oksijen kaybı olmasa

7
0
yanıtYanıtla
Salih:

Evlere servis yapıyoo demekki, illaki bizede gel canım benim

0
0
yanıtYanıtla
ŞAHİN:

Bekliyoruz bebegim :)))))) inan çok memnun kalacaksın :)))))

0
0
yanıtYanıtla
Selim:

ABD polisi olsa yerde elleri ters kelepçeli konuşamaz hakdeydi devlet polisine sahip çıksın poliste görevini hakkıyla yapsın bu gibi soytarilara haddini bildirsin denge sağlansın şu an için devlet polisine sahip çıkmadığı dan polis çekingen yaptırım gücünü kullanmak isteyen poliste bu tarz azilikara kullanmıyor gözüne kestirdigi masumlara kullanıyor kimin kime gücü yeterse tarzı

0
0
yanıtYanıtla
Hüseyin:

Bize de gel ne olur. . . Üstüme rahat bir şeyler giydim seni bekliyorum kelaynak. .

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title