Haberler

Yengeç hangi element? Burç elementleri: Yengeç hava, su, ateş, toprak burcu mu? Su burçları neler?

Güncelleme:

Batı tropikal astrolojisinde 12 astrolojik işaret vardır. Burçlar, dört elementle ilişkilendirilir. Yengeç hangi element sorusunun yanıtına bu kapsamda yanıt aranıyor. Dört elementin her biri, ekliptik boyunca her zaman birbirinden tam olarak 120 derece uzakta bulunan ve birbirleriyle üçgen içinde oldukları söylenen Zodyak'ın 3 burcu ile ilişkilidir. Peki, Yengeç hava, su, ateş, toprak burcu mu? Su burçları neler? İşte, burç elementleri...

Yengeç hangi element sorusunun yanıtı merak edilen konular arasında yer alıyor. Astroloji, antik çağlardan günümüze kadar klasik element kavramını kendi konusunda da kullanmıştır . Batı astrolojisinde ve Yıldız astrolojisinde dört element kullanılır: Ateş , Toprak , Hava ve Su. Peki, Yengeç hangi element? Yengeç hava, su, ateş, toprak burcu mu? Su burçları neler? İşte, burçlar ve elementleri...

SU BURÇLARI NELER?

Üç adet su burcu bulunmaktadır. Yengeç , Akrep ve Balık'tır su burcu elementindedir. Su elementi burçları, derin ve ağır konuşmalardan çekinmediklerini ve genellikle birinin yüzeyin altında neler olup bittiğini anlayabildiklerini söylüyor. "İnsanların içini görürler ve gerçek niyetlerini bilirler. Bu unsurun belirtileri, başka bir yolla birleşme ihtiyacı duyduklarında kendilerini güvende ve korunmuş hissettiklerinde daha iyi işlev gördüklerinden, ilişkilerde bulunmaya çok yatkındır" diye açıklıyor. "Ayrıca, su elementinden gelen hassasiyet de büyük yaratıcılığa dönüşüyor."

  • İlkbahar – Hava – İkizler, Terazi, Kova
  • Yaz – Ateş – Koç, Aslan, Yay
  • Sonbahar – Toprak – Boğa, Başak, Oğlak
  • Kış – Su – Yengeç, Akrep, Balık

YENGEÇ HANGİ ELEMENT?

Yengeçburcu su elementi grubundadır.

SU BURCU ÖZELLİKLERİ

Su işaretleri en çok derin, duygusal olmalarıyla bilinir. Bu burçlar duyarlılığa eğilimlidir ve bu onların düzenli olarak işleri ciddiye almalarını sağlayabilir. Ailelerini ve ev hayatlarını çok ciddiye alırlar. Bu insanlar aynı zamanda güçlü bir sezgiye sahiptir ve başkalarının duygularını kolayca yakalayabilirler.

Her zaman kendilerini açmaya istekli değiller. Son olarak, su işaretleri ilişkilerine oldukça bağlıdır.

  • İlgili
  • Dikkatli
  • Duygusal
  • Sezgisel
  • Gizemli
  • Hassas
Şimal Güdüm
Haberler.com - Gündem

Gündem Yaşam Haberler

Bakmadan Geçme

Miami Heat Boston Celtics NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 30 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! NO Pelicans OKC Thunder NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 30 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Denver Nuggets LA Lakers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 30 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! 30 Nisan okullar tatil mi? Yarın okullar tatil mi? İstanbul, İzmir, Ankara okullar tatil mi? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kızıl Goncalar final mi yapıyor? Kızıl Goncalar bitiyor mu 2024? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ömer final mi yapıyor? Ömer bitiyor mu 2024? Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi final mi yapıyor? Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi bitiyor mu 2024? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Ankaraspor-Nazilli Belediyespor maçında şike mi yapıldı? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Ömer 54. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 29 Nisan Ömer yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title