Haberler

Yalı Çapkını Defne kimdir? Defne gerçekte kim, adı ne? Yalı Çapkını Defne karakterini kim canlandırıyor?

Güncelleme:

Star Tv ekranlarında yayınlanan Yalı Çapkını, yeni bölümleriyle seyirciyi ekrana kitliyor. Yalı Çapkını dizisine dahil olan yeni karakterin kim olduğu araştırılıyor. Peki, Yalı Çapkını Defne kimdir? Defne gerçekte kim, adı ne? Yalı Çapkını Defne karakterini kim canlandırıyor? İşte detaylar...

Yalı Çapkını Defne kimdir? Başrollerinde Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir'in yer aldığı Yalı Çapkını dizisi 17.bölümüyle ekranlara geldi. Yalı Çapkını dizisine katılan Defne karakteri merak konusu oldu. Dizinin hayranları tarafından Yalı Çapkını yeni karakter kimdir? sorusu araştırılıyor. Peki, Yalı Çapkını Defne kimdir? Yalı Çapkını Defne karakterini kim canlandırıyor? Yalı Çapkını Defne gerçekte kim, adı ne? Detaylar haberimizde...

YALI ÇAPKINI SON BÖLÜM NE OLDU?

Seyran duyduklarından sonra çok öfkelenir ve Ferit ile arasında soğuk rüzgarlar esmeye başlar. İfakat; Suna'ya kendi uygun gördüğü bir talip (Saffet) bulurken Suna'yı Seyran ve Ferit'le beraber Saffet'le akşam yemeğine çıkması için ikna eder. Bu durum Abidin'in de Suna'nın da hoşuna gitmez. Öte yandan İfakat Latif'le ilgili planlarını hayata geçirmek için de Sultan'la işbirliği yapmaya devam eder. Zerrin'in hedefinde ise bu kez Seyran vardır.

YALI ÇAPKINI DEFNE KİMDİR?

Yalı Çapkını dizisine yeni katılan Defne karakterini Mine Tugay canlandırmaktadır. Dizide Defne karakteri, Orhan'ın eski sevgilisi ve Gülgün'ün üniversiteden arkadaşıdır. Defne, bir derginin editörlüğünü yapmaktadır.

Haberler.com / Zehra Aygör - Gündem

Yalı Çapkını Star Tv Star Gündem Magazin Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title