Haberler

Yalı Çapkını 40. bölüm fragmanı izle! Yalı Çapkını gelecek hafta fragmanı İZLE! Yalı Çapkını yeni fragman İZLE!

Güncelleme:

Yalı Çapkını dizisinin yeni bölüm fragmanı araştırılan konular arasında yer alıyor. Star Tv ekranlarında yayınlanan Yalı Çapkını yeni fragman merak konusu oldu. İşte, Yalı Çapkını 40. bölüm fragmanı izle!

Başrollerinde Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir'in yer aldığı Yalı Çapkını dizisinin son bölümü sosyal medyaya damga vurdu. Star Tv'nin sevilen dizisi yeni bölümleriyle adından söz ettirmeye devam ediyor. Güçlü oyuncu kadrosuyla dikkat çeken Yalı Çapkını'nın yeni bölüm fragmanı merak konusu oldu. İşte, Yalı Çapkını 40. bölüm fragmanı izle!

YALI ÇAPKINI SON BÖLÜM NE OLDU?

Nükhet ve Kaya'nın gelişi yalıda hem rekabeti hem de tartışmaları artırır. Nükhet, Halis'e beklenmedik bir açıklama yaparken; Ferit de Nükhet ve Kaya'dan kurtulmak için çareyi Kazım'da arar. Seyran ise ortalığı sakinleştirmeye çalışır. Yalıda Nükhet kontrolü kolaylıkla ele almış gibidir. Tüm olanların ardından Orhan; yepyeni bir arayışa girer. İfakat, Seyran'la ilgili planını uygulamaya koyar. Akşam Kazım'ın yemeğe gelişi ise gerginliği daha da tırmandırırken, Ferit'le Kaya arasındaki sular durulmaz. İkili arasındaki gerilim beklenmedik bir gelişmeye sebep olur.

Yalı Çapkını 38. bölüm fragmanı izle! Yalı Çapkını gelecek hafta fragmanı İZLE! Yalı Çapkını yeni fragman İZLE!

YALI ÇAPKINI 40. bölüm FRAGMANI İZLE!

Yalı Çapkını dizisinin yeni bölüm fragmanı araştırılan konular arasında yer alıyor. Yalı Çapkını 38. bölüm fragmanı henüz yayınlanmamıştır. Dizinin gelecek hafta fragmanı yayınlandığında haberimizin içerisinde yer alacaktır.

Osman Demir
Haberler.com - Gündem

Yalı Çapkını Star Tv Star Gündem Magazin Yaşam Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title