Haberler

Veda Mektubu 16.bölüm CANLI YAYIN! 19 Haziran Veda Mektubu yeni bölüm İZLE! Veda Mektubu yeni bölüm FULL İZLE!

Güncelleme:

Kanal D'nin sevilen dizisi Veda Mektubu'nun yeni bölümüyle seyircisiyle buluşacak. Başrollerinde Nurgül Yeşilçay ve Rabia Soytürk'ün yer aldığı dizi, aşk dolu hikayesiyle dikkat çekiyor. İşte, Veda Mektubu yeni bölüm izleme linki!

Veda Mektubu CANLI İZLE! Başrollerini Nurgül Yeşilçay, Rabia Soytürk'ün paylaştığı Veda Mektubu Kanal D ekranlarında seyirciyle buluşuyor. Konusu ve oyuncu kadrosuyla dikkat çeken Veda Mektubu'nun yeni bölümü merak uyandırdı. Veda Mektubu dizisinin yeni bölümü merak konusu oldu. Veda Mektubu CANLI İZLE! Veda Mektubu 16. bölüm İZLE! aratılan konular arasında yer alıyor. Peki, Veda Mektubu son bölümde neler oldu? İşte, Veda Mektubucanlı izleme linki!

VEDA MEKTUBU KONUSU NE?

Modern ve güçlü bir iş kadını olan Alanur ile geleneklerine sıkıca bağlı, Antakyalı bir iş adamı olan Ziya geçmişte çok büyük bir aşk yaşamıştır. Bu aşka karşı olan aileleri yüzünden, istemeden ayrılmış ve başka hayatlar kurmuşlardır. Annesi Seher'in göz bebeği Mehmet; Ziya'nın ileride işlerini bırakmayı planladığı, büyük oğludur. Dans tutkunu, hayat dolu Aslı; Alanur'un Fransız lisesi son sınıfta okuyan, geleceğinin her hamlesini özenle tasarladığı 19 yaşındaki küçük kızıdır. Alanur ve Ziya'nın yolları, yıllar sonra Aslı ile Mehmet'in aşkıyla bir kez daha kesişir.

VEDA MEKTUBU 16.BÖLÜM CANLI İZLE!

Veda Mektubu dizisi canlı izleme linki araştırılan konular arasında yer alıyor. Veda Mektubu dizisi canlı olarak Kanal D'de yayınlanmaktadır.

Haberler.com / Zehra Aygör - Gündem

Nurgül Yeşilçay Rabia Soytürk Veda Mektubu Kanal D Dizi Gündem Magazin Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title