Haberler

Trabzon Beşiktaş maç özeti, BJK zirveye kuruldu

Güncelleme:

Trabzonspor Beşiktaş maç özeti ve golleri. TS BJK mücadelesi sonrası Spor Toto Süper Lig'in yeni lideri Beşiktaş oldu. Süper Lig maçlarından özet görüntüler ve Avni Aker'de oynanan dev maçın önemli anları haberler.com adresinde.

Trabzonspor Beşiktaş (0-2) maç özeti ve golleri. 3 Mayıs Pazar günü Trabzon Avni Aker Stadı'nda oynanan maçın özeti ve golleri, tartışmalı pozisyonları, maç sonu röportajlar, deva maçın perde arkası görüntüleri haberler.com adresinde. Neredeyse her hafta değişen liderlik koltuğunun son sahibi Beşiktaş. Süper Lig'in bitmesine 6 hafta kala Beşiktaş tekrar liderlik koltuğuna oturdu. Trabzonspor deplasmanında iyi bir oyun ortaya koyan Siyah Beyazlı ekip zorlu Karadeniz deplasmanında 3 puanı 2 golle aldı.

Beşiktaş'ı Trabzonspor karşısında öne geçiren gol taraftarın sevgilisi Demba Ba'dan geldi. Erkan Zengin'in faul beklediği pozisyonun devamında top Bordo Mavili takımın ağlarına gitti. Kaleci Hakan Arıkan'ın iyi bir performans sergilemesi mağlubiyete engel olamazken Trabzon'da ikinci gol maçın son saniyelerinde geldi. Yine Erkan'ın kaptırdığı top Trabzonspor'a pahalıya patladı ve santrası yapılmayan golde Mustafa Pektemek kafa vuruşuyla skoru belirledi. (2-0)

Kaynak: Haberler.Com / Gündem

Avni Aker Stadı Trabzonspor Beşiktaş Gündem Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title