Haberler

Tarsus İdman Yurdu kapatıldı mı?

Güncelleme:

TFF 2'nci Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden Tarsus İdmanyurdu, ekonomik zorlukla baş etmeye çalışıyor. Borç nedeniyle elektrikleri kesilen kulübün başkanı Cem Kavalcı, çeşitli kurumlara 25 milyon TL tutarındaki borçları için destek gelmemesi halinde kulübün kapanma aşamasına geleceğini söyledi. Tarsus İdman Yurdu kapatıldı mı?

TFF 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Tarsus İdman Yurdu'nda sarsıcı bir gelişme yaşandı. Maddi zorlukların ve sıkıntıların yaşandığı kulüpte 25 milyon borcun olduğu ve elektriklerin kesildiği öğrenildi. Başkan Cem Kavalcı, 1923'te kurulan kulübü kapatacaklarını açıkladı. Peki, Tarsus İdman Yurdu kapatıldı mı?

TARSUS İDMAN YURDU KAPATILDI MI?

Konuyla ilgili Tarsus İdman Yurdu Başkanı Cem Kavalcı, sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile kulübün kapısına kilit vuracaklarını söyledi. Kavalcı, "Bugüne kadar verilen sözlerin tutulmamasına karşılık, bugün itibari ile kulübün kapısına kilit vuruyoruz. Ne kongre kararı alıyoruz, ne kayyuma gidiyoruz.. Bununla alakalı geniş çaplı basın toplantısı yapacağım" dedi.

Osman Demir
Haberler.com - Gündem

Tarsus İdmanyurdu Tarsus Gündem Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title