Haberler

Snickers İsrail malı mı? Snickers hangi ülkenin, kimin markası?

Güncelleme:

Son dönemde en çok merak edilen konulardan biri olan Snickers markasının menşei, detaylı şekilde araştırılıyor. Peki, Snickers İsrail malı mı? Snickers hangi ülkenin, kimin markası? İşte, detaylar…

Snickers İsrail malı mı? Snickers hangi ülkenin, kimin markası? Gibi konular son günlerde ok merak edilen konular arasında yer alıyor. Peki, Snickers İsrail malı mı? Snickers hangi ülkenin, kimin markası?

SNİCKERS HANGİ ÜLKENİN MALI?

Snickers, Mars'a ait çikolata markası. İçerisinde nuga, karamel ve fıstık yer alır. Üzeri ise sütlü çikolatayla kaplıdır. Snickers'ın yıllık global ürün satışı 2 milyar dolardır.

1930'da Mars, Mars ailesinin en sevdiği atının adını taşıyan Snickers'ı tanıttı. Snickers çikolata barı çikolata kaplı nuga, yer fıstığı ve karamelden oluşur. Mars, İngiltere'nin ürününü Snickers'la aynı hizaya getirmeye karar verdi. Snickers mini, bitter çikolata, dondurma çubukları, Bademli Snickers, Fındıklı Snickers, Snickers fıstık ezmesi çubukları, Snickers proteini ve Ekstra Karamelli Snickers, ayrıca espresso, ateşli ve tatlı ve tuzlu versiyonlar gibi diğer Snickers ürünleri de bulunmaktadır.

Snickers, 1990 yılına kadar Birleşik Krallık, Man Adası ve İrlanda'da Marathon (Curly Wurly) adıyla satılmıştır.

2004 yılında İngiltere'de Snickers bar'ın yerini aldı ve Eylül 2004 Yiyecek ve İçecek Federasyonu (FDF) "Yiyecek ve Sağlık için Manifesto" ile uyumlu olacak şekilde tasarlandı. FDF manifestosunun bir kısmı, yiyecek ve içecek endüstrisinin daha sağlık bilincine sahip olmalarını teşvik etmek için yedi eylem sözü idi.Porsiyon boyutunun düşürülmesi, daha net gıda etiketleri ve yağ, şeker ve tuz seviyelerinin azaltılması FDF rehineleri arasındaydı. Mars Incorporated, 2005 yılında kral çubuklarını çıkarma ve bunları paylaşılabilir çubuklarla değiştirme sözü verdi. Bir Mars sözcüsü, "Bir kısımda gelen kral çubuklarımız değişecek, böylece paylaşılabilirler ya da birden fazla durumda tüketilebilirler.

Bunlar nihayetinde çift çubuk paketi olan 'Duo' ile değiştirildi. Duos'taki bu değişiklik, ağırlığı 3,5 - 3,29 ons (99 - 93 g) düşürmesine rağmen, fiyat aynı kaldı. Ambalaj, bir Duo'nun iki çubuğa nasıl dört basit eylemle açılacağı konusunda adım adım resimli talimatlar içeriyor. Mars'ın sözlerini yerine getirdiğini belirttiği gibi, Duo formatı Ulusal Obezite Forumu ve Ulusal Tüketici Konseyi tarafından eleştiriyle karşılandı.

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Snickers İsrail Gündem Haberler

Kulisleri hareketlendiren iddia: Asgari ücret temmuz ayında 21 bin 320 liraya çıkacak

Kulisleri hareketlendiren iddia: Asgari ücret temmuz ayında 21 bin 320 liraya çıkacak

Çocuk istismarı şüphelisinin ölümünde 2 polis ve bekçiye hapis cezası

Çocuk istismarı şüphelisinin ölümünde 2 polis ve bekçiye hapis cezası

Dezenformasyonla Mücadele Merkezi: Lüks aracın Gençlik ve Spor Bakanlığı'yla hiçbir ilgisi yok

Dezenformasyonla Mücadele Merkezi: Lüks aracın Gençlik ve Spor Bakanlığı'yla hiçbir ilgisi yok

Bakmadan Geçme

Ergin Ataman kimdir? Ergin Ataman kaç yaşında, nereli? Ergin Ataman hayatı ve biyografisi! LoL çöktü mü? 23 Mayıs LoL giriş ekranı neden açılmıyor? Vedat Zorba kimdir? Şehit Piyade Sözleşmeli Er Vedat Zorba nereli, memleketi neresi? Valorant Gece Pazarı ne zaman? Gece Pazarı başladı mı? 23 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 23 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 23 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 23 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 23 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 23 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 23 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 23 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 23 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 23 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 23 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! UEFA Avrupa Ligi kupasını kim kazandı 2024? Atalanta Bayer Leverkusen maçı ne oldu, UEFA'yı kim aldı?
Bir bomba hizmet daha! Kaza tespit tutanakları artık e-Devlet'ten oluşturulacak

Bir bomba hizmet daha! Kaza tespit tutanakları artık e-Devlet'ten oluşturulacak

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title