Haberler

Sadakatsiz Bahar neden yok? Yeliz Kuvancı diziden çıktı mı? Sadakatsiz Bahar kim, diziden ayrıldı mı? Yeliz Kuvancı kimdir, kaç yaşında?

Güncelleme:

Sadakatsiz dizisine sonradan katılan oyunculardan olan Bahar'ı son bölümlerde göremeyen izleyici, Sadakatsiz Bahar kim, diziden ayrıldı mı sorusuna yanıt aradı. Diziye Komiser Bahar karakteri ile Yeliz Kuvancı katılmıştı peki Sadakatsiz Bahar neden yok? Derin'in ortadan kaybolduğu sahnelerle dikkat çeken Bahar kim? Yeliz Kuvancı kimdir, kaç yaşında, nereli? Yeliz Kuvancı dizileri ve filmleri

Sadakatsiz Bahar kim, diziden ayrıldı mı soruları dizi takipçilerinin merak edilen konuları arasında yer alıyor. Derin'in dayısı olarak dizideki yerini alan İl, aynı zamanda Melih'in de eşidir. Son bölümlerde Bahar ve Bahar karakterlerinin görünmemesi üzerine Sadakatsiz Bahar kim, diziden ayrıldı mı? Sadakatsiz Bahar neden yok? sorularına yanıt arandı.

SADAKATSİZ BAHAR DİZİDEN AYRILDI MI?

Kanal D ekranlarında yayımlanan Sadakatsiz dizisinin oyuncu kadrosunda Melih rolü ile yer alan Yeliz Kuvancı'nın kadrodan ayrılacağı iddia edilmişti. Bahar karakteri ile diziye dahil olan ve Melih'in eşini oynayan Yeliz Kuvancı'nın, Birsen Altuntaş'ın haberine göre kadrodan ayrılacağı belirtildi. Altuntaş haberinde, ''Hikayeleri sona erdiği için dizide Melih ve Bahar rollerine hayat veren Ali İl ile Yeliz Kuvancı projeye veda edecek.'' sözlerine yer verdi.

YELİZ KUVANCI KİMDİR?

Yeliz Kuvancı, 28 Şubat 1987 tarihinde Ankara'da dünyaya geldi. Ailesi Ankaralıdır. Beykent Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Oyunculuk Bölümü mezunu olan oyuncu, asıl çıkışını 2010'da, Öyle Bir Geçer Zaman ki dizisinde canlandırdığı İnci adındaki müzik öğretmeni karakteriyle yaptı.

2011-2012 sezonunda Seni Bana Yazmışlar adlı komedi dizisinde yer aldı. TRT 1'de yayınlanan Böyle Bitmesin adlı dizide oyunculuğa devam eden Kuvancı, Kocamın Ailesi dizisinde Güneş ve Hangimiz Sevmedik adlı dizide Itır karakterlerini canlandırdı. TRT 1'de yayınlanan Tutunamayanlar dizisinde Ayşe karekterini canlandırdı

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Sadakatsiz Kanal D Gündem Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Real Madrid Cadiz maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Real Madrid Cadiz maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Real Madrid Cadiz maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! R.Madrid Cadiz maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Real Madrid Cadiz maçı CANLI izle! 4 Mayıs R.Madrid Cadiz maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 4-5 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 4-5 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi! İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Ankara su kesintisi listesi! 5 Mayıs Pazar 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 5 Mayıs burç yorumları nedir? CANLI maç izle! (REAL MADRİD-CADİZ) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 4 Mayıs günün maçları nereden izlenir? Vanspor çekildi mi neden çekildi? Vanspor - Bursaspor maçında ne oldu? İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title