Haberler

Paul Walker ne zaman öldü? Paul Walker Hızlı ve Öfkeli kaçta öldü? Hızlı ve Öfkeli Brian ne zaman öldü?

Güncelleme:

Dünyaca ünlü film serisi Hızlı ve Öfkeli'nin unutulmaz oyuncusu Paul Walker, bugün hakkında en çok arama yapılan isimlerin başında yer alıyor. Paul Walker Hızlı ve Öfkeli kaçta öldü? Paul Walker ne zaman öldü? Hızlı ve Öfkeli Brian ne zaman öldü? Peki Paul Walker kimdir ve ne zaman öldü?

Paul Walker ne zaman öldü? Paul Walker Hızlı ve Öfkeli kaçta öldü? Hızlı ve Öfkeli Brian ne zaman öldü? sorularının yanıtı Hızlı ve Öfkeli izleyicileri tarafından araştırılan soruları arasında yer alıyor. Peki, Paul Walker ne zaman öldü?

PAUL WALKER NE ZAMAN ÖLDÜ?

30 Kasım 2013 tarihinde Santa Clarita, Kaliforniya'da arkadaşının kullandığı aracın aşırı hız nedeniyle kontrolünü kaybedip bir ağaca çarpması sonucunda arkadaşıyla beraber hayatını kaybetti. 40 yaşında geçirdiği trafik kazası ile hayatını kaybeden Paul Walker, sevenlerini hüzne boğdu.

PAUL WALKER HIZLI VE ÖFKELİ KAÇTA ÖLDÜ?

12 Eylül 1973 tarihinde ABD Kaliforniya'da doğdu. Eskiden modellik yapan aktör 2001 yapımı The Fast and the Furious filminde canlandırdığı polis memuru Brian O'Conner rolüyle üne kavuştu.Hızlı ve Öfkeli'nin yıldızı kaza kurbanı oldu.

Paul Walker'ın son filmi Hızlı ve Öfkeli 6 oldu.

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Paul Walker Vin Diesel Gündem Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title