Haberler

Pardon filmi nerede çekildi? Pardon filmi konusu ne, oyuncuları kimler? Pardon filmi ne zaman çıktı? Ferhan Şensoy, Pardon filminde oynadı mı?

Güncelleme:

Usta sanatçımız Ferhan Şensoy'un vefatının ardından vatandaşlar Pardon filminin konusunu ve oyuncularını araştırıyor. Ferhan Şensoy 70 yaşında hayatını kaybetti. Şensoy, iç kanama nedeniyle 2 Temmuz'dan bu yana hastanede tedavi görüyordu. Bunun akabinde Pardon filmi konusu nedir, ne zaman çekildi, oyuncu kadrosu kimlerdir merak edildi. Peki, Pardon filmi nerede çekildi? Pardon filmi konusu ne, oyuncuları kimler? Pardon filmi ne zaman çıktı? Ferhan Şensoy, Pardon filminde oynadı mı?

Usta sanatçımız Ferhan Şensoy 70 yaşında vefat etti. Vefatının ardından Ferhan Şensoy'un yer aldığı yapımlar araştırılıyor. Peki, Pardon filmi konusu ne, oyuncuları kimler? Pardon filmi ne zaman çıktı? Ferhan Şensoy, Pardon filminde oynadı mı? Pardon filmi nerede çekildi? Pardon filmi konusu ne, oyuncuları kimler? Pardon filmi ne zaman çıktı? Ferhan Şensoy, Pardon filminde oynadı mı? İşte detaylar haberimizde...

PARDON FİLMİ NEREDE ÇEKİLDİ?

Pardon, Mert Baykal'ın yönettiği bir film. Senaryosu Ferhan Şensoy'a ait olan Çok Tuhaf Soruşturma adlı tiyatro oyununun sinemaya uyarlanmış hali olan filmin çekimleri Sinop Cezaevi'nde yapılmıştır.

PARDON FİLMİ NE ZAMAN ÇIKTI?

Pardon, Mert Baykal'ın yönettiği bir film. Senaryosu Ferhan Şensoy'a ait olan Çok Tuhaf Soruşturma adlı tiyatro oyununun sinemaya uyarlanmış hali olan filmin çekimleri Sinop Cezaevi'nde yapılmıştır.

Pardon filmi çıkış tarihi : 4 Mart 2005

Pardon filmi kaç dakika : 94 dakika

Pardon filmi türü nedir : Komedi

Pardon filmi yönetmeni : Mert Baykal

Pardon filmi yapımcısı : Sinan Çetin

Pardon filmi senaristi : Ferhan Şensoy

PARDON FİLMİ KONUSU NEDİR?

Yıllar sonra askere giden İbrahim (Ferhan Şensoy) dağıtım için İstanbul'a gelmiştir ve geceyi arkadaşı Muzaffer'de (Rasim Öztekin) geçirecektir. Fakat otobüs garajında nedensiz yere polisten kaçmaya başlayan İbrahim, Muzaffer'in evinde yakalanır ve birlikte göz altına alınırlar. Sorgulamayla başlayan kördüğüm Taksim'de büfe işleten arkadaşları Aydın'ın da (Ali Çatalbaş) gözaltına alınmasına ve Aydın'ın işkenceyle tüm asılsız suçlamaları kabul etmesi üç arkadaşın birlikte hiç beklemediği yargı sistemi sorunlarıyla karşılaşmasına yol açacaktır.

PARDON FİLMİ OYUNCULARI KİMLER?

Ferhan Şensoy (İbrahim)

Rasim Öztekin (Muzaffer)

Ali Çatalbaş (Aydın)

Bülent Kayabaş (Amir)

Zeki Alasya (Müdür)

Erol Günaydın (Baba)

Şahnaz Çakıralp (Asuman)

Levent Ünsal (2.Müdür)

Sermiyan Midyat (Enişte)

Celal Belgin (Yardımcı)

Parkan Özturan (Gardiyan Osman)

Hakan Bilgin (Taksi Şoförü)

Orçun Kaptan (Kasadaki Tip)

Mert Baykal (Erkek Sesi)

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Ferhan Şensoy Ferhan Şensoy Mert Baykal Gündem Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Samsunspor Trabzonspor maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Samsunspor TS maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Gönül Dağı CANLI izle! TRT 1 Gönül Dağı 137. yeni bölüm full HD canlı yayın izle! Benzine ve motorine indirim gelecek! SON DAKİKA! Akaryakıta indirim var mı, ne zaman? Hull City play-off'a kaldı mı, kaçıncı oldu? Hull City Premier Lig'e çıkar mı? Zaniola Galatasaray'a dönecek mi? Aston Villa Zaniola'nın bonservisini aldı mı, alacak mı? Samsunspor Trabzonspor maçı CANLI izle! 4 Mayıs Samsunspor TS maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Kayserispor Fatih Karagümrük maçı CANLI izle! 4 Mayıs Kayserispor F.Karagümrük maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Real Madrid Cadiz maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Real Madrid Cadiz maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Real Madrid Cadiz maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! R.Madrid Cadiz maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Real Madrid Cadiz maçı CANLI izle! 4 Mayıs R.Madrid Cadiz maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 4-5 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 4-5 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title