Haberler

Necati Arabacı kimdir? Necati Arabacı kaç yaşında, nereli ve mesleği nedir?

Güncelleme:

Coşkun Necati Arabacı takma adıyla Neco kimdir, mesleği nedir ve kaç yaşında olduğu merak ediliyor. Necati Arabacı kimdir ve Necati Arabacı kaç yaşında, nereli ve mesleği nedir soruları gündeme geliyor. Peki, Necati Arabacı kimdir? Necati Arabacı kaç yaşında, nereli ve mesleği nedir?

Türk işadamı, Necati Arabacı kimdir ve Necati Arabacı kaç yaşında, nereli ve mesleği nedir sorularına yanıt aranıyor. Necati Arabacı kimdir? Necati Arabacı kaç yaşında, nereli ve mesleği nedir? soruları merak ediliyor. Necati Arabacı kimdir? Necati Arabacı kaç yaşında, nereli ve mesleği nedir? Detaylar haberimizdedir…

NECATİ ARABACI KİMDİR?

Coşkun Necati (Neco) Arabacı, 14. Şubat 1972 yılında Köln, Almanya'da doğdu. Türk işadamı, Hells Angels mensubu yöneticilerinden mafya üyesi. Anne ve babası aslen Konya'nın Yeşildağ ilçesindendir. 1990'lı yıllarda bar fedaisi olarak yeraltı dünyası ile tanıştı. Bu sıralarda dahil olduğu Hells Angels örgütü mensupları ve birlikte çalıştığı fedailer aracılığıyla Köln'ün fuhuş ve uyuşturucu camiasında nüfuz kazandı, bu işlerden hatırı sayılır bir servet elde etti. Köln'ün Elsdorf semtinde Babylon, Leverkusen şehrindeki Wiago adlı genelevlerinin yanı sıra Mallorca'daki genelevler de dahil olmak üzere birçok genelevinin işletmesine ortaktı.

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Neco Gündem Yaşam Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title