Haberler

Merve Kaya kimdir? Merve Kaya kaç yaşında, nereli? Merve Kaya ne iş yapıyor, mesleği ne? Merve Kaya hayatı ve biyografisi!

Güncelleme:

Sibel Can'ın 1999 yılında evlendiği Hakan Ural'dan Engincan Ural ve Melisa Ural adında iki çocuğu var. Sibel Can'ın özel hayatını gizli yaşamayı tercih eden oğlu Engincan Ural evlilik kararı aldı. Engincan Ural'ın eşi olan Merve Kaya ise araştırılıyor. Merak edilen isimler arasında Merve Kaya yer alıyor. Peki, Merve Kaya kimdir? Merve Kaya kaç yaşında, nereli? Merve Kaya hayatı! Merve Kaya ne iş yapıyor, mesleği ne? İşte Merve Kaya hakkında tüm merak edilenler..

Merve Kaya kimdir? sorusu merak ediliyor. Engincan Ural ile dünya evine giren Merve Kaya araştırılan isimlerden birisi. Arama motorlarında Merve Kaya hakkında bilgiler aratılıyor. Merve Kaya kimdir? Merve Kaya kaç yaşında, nereli? Merve Kaya hayatı haberimizde yer alıyor. İşte detaylar...

MERVE KAYA KİMDİR?

Hakan Ural ile Sibel Can'ın oğlu Engincan Ural'ın Merve Kaya bir inşaat şirketinde Geliştirme Koordinatörü olarak görev yapıyor. Sibel Can ile Hakan Ural'ın oğlu Engincan Ural, uzun bir süredir birlikte olduğu Merve Kaya'ya evlilik teklifi etti. "Evet" cevabını alan Ural, sürpriz evlilik teklifi fotoğrafları da sosyal medyada hızla yayıldı.

Sosyetenin tanınmış isimlerinin başında gelen ve geçtiğimiz hafta evlenen Dila Tarkan ile Dağhan Doğruer'e sahte nikah memurluğu yapan Engincan Ural, uzun süredir aşk yaşadığı Merve Kaya'ya evlilik teklifi etti. Kaya ise Ural'a "Evet" cevabını verdi. Melisa Ural'ın da olduğu arkadaş grubuyla eğlenen çiftin, mutlu kareleri de sosyal medyada yayıldı.

ENGİNCAN URAL KİMDİR?

Engincan Ural 27 Ocak 1992 yılında doğdu. 29 Yaşında olan Ural'ın eğitim hayatı şöyle;

University of Westminster (2016–2017), Miami Üniversitesi (2011–2015), TED İstanbul Koleji (2002–2011)

27 Ocak 1992'de İstanbul'da doğdu. Baba tarafından Malatyalı, anne tarafından ise Yugoslavya göçmenidir. Eğitim hayatını İngiltere Londra ve Amerika Miami'de tamamlamıştır. Pop müzik şarkıcısı. Şarkıcı Sibel Can ile şarkıcı Hakan Ural'ın oğludur. İsmi medyada hem Engincan hem Engin Can olarak geçiyor. Engincan Ural, sıkı bir Fenerbahçe taraftarıdır.Melisa isminde bir kız kardeşi vardır. İstanbul, Miami ve Londra üçgeni arasında yaşayan Engincan Ural, instagram'dan sık sık paylaşımlar yapmaktadır.

Haberler.com / Sumru Tarhan - Gündem

Engincan Ural Hakan Ural Merve Kaya Hakan Ural Hakan Ural Merve Kaya Merve Kaya Sibel Can Sibel Can Sibel Can Gündem Yaşam Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title