Haberler

Kaderimin Oyunu canlı izle! Star Tv Kaderimin Oyunu yeni bölüm canlı izle! Kaderimin Oyunu yeni bölümde neler olacak?

Güncelleme:

Ekranları sevilen dizisi Kaderimin Oyunu bu akşam 15. bölümüyle izleyicisiyle buluşuyor. Kaderimin Oyunu dizisini canlı izlemek isteyen izleyiciler Google'da 'Kaderimin Oyunu canlı izle! Star Tv Kaderimin Oyunu 15. yeni bölüm canlı izle! Kaderimin Oyunu yeni bölümde neler olacak?' şeklinde arama yapıyor. Kaderimin Oyunu canlı izle! Star Tv Kaderimin Oyunu 15. yeni bölüm canlı izle! Star Tv Kaderimin Oyunu full HD izle!

Kaderimin Oyunu full HD izle! Kaderimin Oyunu canlı izle! Heyecanla beklenen Kaderimin Oyunu yeni bölümü bugün Star Tv'de ekranlara geliyor. Kaderimin Oyunu canlı izle! Star Tv Kaderimin Oyunu 15. yeni bölüm canlı izle! Kaderimin Oyunu yeni bölümde neler olacak? Kaderimin Oyunu son bölümde neler oldu? Kaderimin Oyunu fragman izle! Kaderimin Oyunu yeni fragmanı yayınlandı mı? Kaderimin Oyunu full izle!

KADERİMİN OYUNU NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

Kaderimin Oyunu dizisi her Cuma saat 20:00'da Star Tv ekranlarında seyircisi ile buluşuyor.

KADERİMİN OYUNU KONUSU NEDİR?

Asiye üvey annesi tarafından büyütülmüş ve zor bir çocukluk dönemi geçirmiştir. Henüz 17 yaşındayken evden kaçma kararı alan genç kadın, Cemal ile tanışır ve kısa süre içinde evlenir. Çiftin Nergis ve Uğur isminde iki çocukları dünyaya gelir ancak geçim sıkıntısı yüzünden zor günler yaşarlar.

Cemal, Helin isimli varlıklı bir kadının, aklını çelmesinden dolayı daha iyi bir yaşam için Asiye'yi ve iki çocuğunu bırakıp gider. Tüm imkânsızlıklara rağmen Asiye kendini çocuklarının mutluluğuna adar ve onlara babalarının yokluğunu hissettirmeden yaşamaya çalışır. Ancak bir gün canından çok sevdiği kızı Nergis'in başına gelen felaketle tüm hayatı ters yüz olur.

Asiye yaşanan olayın ardından çocuklarını korumak için geri dönüşü imkânsız bir yola girmek zorunda kalır ancak burada hiç tanımadığı ve kendilerine yardım eden Mahir ile tanışır.

Hem Mahir hem de tamamen insani duygularla yardım ederek arabasına aldığı Asiye ve çocukları o andan sonra değişecektir. Asiye ve çocukları Mahir sayesinde Demirhan konağına sığınır ancak bu sığınma bir kurtuluş değil, yepyeni bir savaşın başlangıcı olacaktır.

KADERİMİN OYUNU SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Asiye'nin cinayet işlediğini öğrenen Nedret dengeleri değiştirerek, Asiye ve Cemal arasında yeni bir savaşın başlamasına neden olur. Olaylar karşısında öfkesine yenik düşen Cemal, kendini tüm yaşananlardan habersiz olan Mahir ile büyük bir gerilim içinde bulur. Annesinin kendisinden sakladığı sırrı öğrenen Nergis ise tüm düzeni alt üst edecek bir karar alır.

KADERİMİN OYUNU OYUNCU KADROSU

Öykü Karayel (Asiye), Akın Akınözü (Cemal), Sarp Apak (Mahir), Meriç Aral (Helin), Esra Dermancıoğlu (Zahide), Müfit Kayacan (Harun), Ülkü Duru (Nedret), Kaan Çakır (Raci), Iraz Akçam (Nergis), Yıldırım Özcan (Uğur), Yeşim Gül (Emine) Onur Bilge (Fikret), Ayça Koptur (Gülsüm)

Haberler.com / Sena Demiröz - Gündem

Kaderimin Oyunu Star Tv Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title