Haberler

Haydar Dümen kaç yaşındaydı? Haydar Dümen doğum tarihi ve ölüm tarihi ne?

Güncelleme:

Yıllardır yazdığı yazılarla adından söz ettiren ünlü yazar ve psikiyatrist Haydar Dümen, koronavirüs nedeniyle hayata gözlerini yumdu. Dümen, 31 Ocak'tan beri Beykent Üniversitesi Hastanesi'nde kovid tedavisi görüyordu. Haydar Dümen doğum tarihi ve ölüm tarihi ne? Haydar Dümen kaç yaşındaydı?

31 Ocak'tan bu yana hastanede koronavirüs tedavisi gören ünlü psikiyatrist Haydar Dümen koronaya bağlı kalp durması sonucu hayatını kaybetti. Hayata gözlerini yuman Dümen, bugün son yolculuğuna uğurlandı. Haydar Dümen kaç yaşındaydı? Haydar Dümen doğum tarihi ve ölüm tarihi ne?

HAYDAR DÜMEN KAÇ YAŞINDAYDI?

Twitter'dan yaptığı paylaşımla acı haberi veren oyuncu ve yazar Mehmet Coşkundeniz, "Gazetemiz Posta'nın yazarı, Haydar Dümen hocamızı KOVID-19 nedeniyle kaybettik. Türkiye'nin en renkli doktoruydu. Sadece cinsellik konusundaki yazılarıyla değil, hayvan sevgisiyle de tanınırdı. Nur içinde yatsın" dedi.

91 yaşında hayata gözlerini yuman Dümen, bugün son yolculuğuna uğurlandı.

Haydar Dümen kaç yaşındaydı? Haydar Dümen doğum tarihi ve ölüm tarihi ne?

Osman Demir
Haberler.com - Gündem

Haydar Dümen Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title