Haberler

Gizli Saklı Tarık kimdir, kim canlandırıyor? Gizli Saklı Tarık 'Tardu Flordun' kimdir, kaç yaşında? Tarık Koşuoğlu kimdir?

Güncelleme:

Fox TV'nin sevilen dizisi Gizli Saklı'da oynayan oyuncular kimlerdir merak ediliyor. Merak edilen isimlerden birisi de Tarık Koşuoğlu karakteri oldu. Peki, Gizli Saklı Tarık kimdir? Gizli Saklı Tarık Koşuoğlu kimdir? Gizli Saklı Tarık 'Tardu Flordun' kimdir, kaç yaşında? İşte detaylar...

Gizli Saklı, No Dokuz Productions imzalı, ilk bölümü 8 Haziran 2022 tarihinde yayınlanan Türk yapımı polisiye ve romantik komedi türündeki televizyon dizisi. Gizli Saklı Tarık kimdir, kim canlandırıyor? Gizli Saklı Tarık 'Tardu Flordun' kimdir, kaç yaşında? Tarık Koşuoğlu kimdir?

GİZLİ SAKLI TARIK KİMDİR?

Gizli Saklı dizisinde Tarık Koşuoğlu, Nehir Koşuoğlu'nun eşidir. Nehir ve Tarık'ın yeni komşuları Yaz ve Levent oldu.

TARIK KARAKTERİNİ KİM CANLANDIRIYOR?

Gizli Saklı dizisinde Tarık karakterini "Tardu Flordun" canlandırmaktadır.

Gizli Saklı Tarık kimdir, kim canlandırıyor? Gizli Saklı Tarık 'Tardu Flordun' kimdir, kaç yaşında? Tarık Koşuoğlu kimdir?

TARDU FLORDUN KİMDİR?

Tardu Flordun (d. 25 Mayıs 1972, Ankara), Türk tiyatro, sinema ve dizi oyuncusu.

Tardu Flordun, 25 Mayıs 1972'de Ankara'da doğdu. Babası ünlü oyuncu Macit Flordun'dur. 1995 yılında Ankara Hacettepe Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümünden 96 puanla en yüksek notla mezun oldu. 1995-1997 yıllarında Ankara Devlet Tiyatroları'nda, 1997-2008 yılları arasında İzmit Şehir Tiyatroları'nda kadrolu oyuncu olarak görev almış, "Hamlet" ve "Roberto Zucco" adlı oyunlarda başrol oynamıştır. Flordun 1998'de Leoparın Kuyruğu adlı sinema filminde Yetkin Dikinciler ve Devrim Nas ile birlikte oynadı. 2000'de başrollerini Berna Laçin ile paylaştığı Evdeki Yabancı adlı diziyle televizyon oyunculuğuna başladı. 2002'de Efsane, Bir Tatlı Huzur ve İki Oda Bir Sinan dizilerinde yer aldı. Camdan Pabuçlar dizisinde de Kahraman karakterini canlandırdı. 2005'te Pınar Altuğ ile başrolü paylaştıkları Davetsiz Misafir dizisinde ünlü ve çapkın popstar Tarcan rolüyle ekrana geldi. Türkiye dışında birçok ülkede de izlenen Binbir Gece adlı dizide Kerem İnceoğlu adlı karakteri canlandırdı. Tek Başımıza adlı dizide Başak Köklükaya ve Ahu Türkpençe ile başrolü paylaştı. 2011'de vizyona giren Türkan Saylan'ın yaşamını konu alan Türkan adlı filmde Saylan'ın oğlu Çağlayan'ı ve Behzat Ç. Seni Kalbime Gömdüm filminde Red Kit karakterini canlandırdı.

Rol aldığı diziler:

  • Gizli Saklı (2022) - Tarık
  • Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz Kaan
  • Eve Dönüş (Kürşat)
  • Son Yaz-Balkanlar 1912
  • Tek Başımıza (Tuğrul)
  • Sırat (Kenan Emir Sancaktar)
  • Mükemmel Çift (Bora Başaran)
  • Parmaklıklar Ardında (Dr. Metin Utku)
  • Binbir Gece (Kerem)
  • Davetsiz Misafir (Tarcan)
  • Bir Varmış Bir Yokmuş (televizyon filmi) (Batur)
  • Camdan Pabuçlar (Kahraman)
  • Evdeki Yabancı (Eren)
  • Efsane (Can)
  • Aşk Oyunu (Yeni Hayat) (Mert)
Kaynak: Haberler.com / Gündem

Gizli Saklı Haberler

Atama bekleyen genç öğretmen, iş görüşmesinde teklif edilen ücrete isyan etti

Atama bekleyen genç öğretmen, iş görüşmesinde teklif edilen ücrete isyan etti

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Hakkari Belediyesi'ne kayyuma ilk yorum: Hukuk gereğini yaptı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Hakkari Belediyesi'ne kayyuma ilk yorum: Hukuk gereğini yaptı

Çorum'da okul basan yabancı uyruklu veli, okul müdürünü zincirle darbetti

Çorum'da okul basan yabancı uyruklu veli, okul müdürünü zincirle darbetti

Bakmadan Geçme

Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 6 Haziran AFAD ve Kandilli deprem listesi! 6 Haziran Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 6 Haziran Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 6 Haziran Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 6 Haziran İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 6 Haziran 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 6 Haziran Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 6 Haziran Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 6 Haziran 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 6 Haziran Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 6 Haziran İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 6 Haziran Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 6 Haziran Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Anthony Martial Galatasaray'a gelecek mi? Transferde son durum Fransa Lüksemburg maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Fransa Lüksemburg hazırlık maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? İspanya Andorra maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) İspanya Andorra hazırlık maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? LGS Fen sorusu iptal mi 2024?
Cumhurbaşkanı Erdoğan, eski İYİ Parti Genel Başkanı Akşener'i kabul etti

Cumhurbaşkanı Erdoğan, eski İYİ Parti Genel Başkanı Akşener'i kabul etti

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title