Haberler

Enes Kanter Bu Sefer de Boş Geçmedi

Güncelleme:

Türk basketbolunun yetiştirdiği nadir yıldızlardan olan ve Türkiye'yi NBA'de başarıyla temsil eden Enes Kanter, son maçında da boş geçmedi.

Türk basketbolunun yetiştirdiği nadir yıldızlardan olan ve Türkiye'yi NBA'de başarıyla temsil eden Enes Kanter, son maçında da boş geçmedi. Dokuz maçtır galibiyet yüzü göremeyen Utah Jazz'ın, San Antonio Spurs'u sahasında 100-96 yendiği maçta Enes, 30 dakika süre alarak 12 sayı buldu. Bu sezon dördüncü 'double double'ına imza atan milli basketbolcu, 15 de ribaunt aldı.

Maçtan sonra Deseret News gazetesine konuşan ve 4 yıldır Utah Jazz forması giyen başarılı oyuncu yaşadığı heyecanı anlatmak için "Ne galibiyetti!" ifadesini kullandı. Kanter, "Buna çok ihtiyacımız vardı. Ciddi, buna gerçekten çok ihtiyacımız vardı." şeklinde konuştu.

Enes Kanter, "Galibiyete devam etmeliyiz ve aynı basketbolu aynı tempo ve enerjide oynamalıyız. Sanırım aynı enerjiyle oynamaya devam edersek her şey güzel olacak." diye konuştu.

38 YAŞINDA EN SKORER OYUNCU

Öte yandan, takımı yenilse de gecenin en skorer oyuncusu 38 yaşındaki yıldız Tim Duncan oldu. Duncan, 23 sayı, 14 ribaunt, 4 blok ve 3 top çalma istatistiğiyle oynadı. St. Antonio Spurs'tan Kawhi Leonard 16 sayı, Manu Ginobili 10 sayı kaydetti.

Utah Jazz'ın en skorer oyuncusu 21 sayıyla Derrick Favors olurken Gordon Hayward 20 sayı, 7 ribaunt ve 4 asistle oyunu tamamladı.

Utah Jazz'ın Salt Lake şehrindeki 'Energy Solution Arena'da oynanan ve iki saat süren maçı yaklaşık 20 bin seyirci izledi.

Kaynak: Haberler.Com / Gündem

San Antonio Spurs Tim Duncan Utah Jazz Türkiye Gündem Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title