Haberler

Oğuz Gündoğdu öldü mü? Deprem uzmanı Oğuz Gündoğdu hasta mıydı? Oğuz Gündoğdu kimdir, kaç yaşında, neden öldü?

İstanbul Üniversitesi Jeofizik Mühendisliği Bölümü eski öğretim üyesi Dr. Oğuz Gündoğdu hasta mıydı? Oğuz Gündoğdu kimdir, kaç yaşında, neden öldü? Deprem uzmanı Oğuz Gündoğdu öldü mü?

Deprem uzmanı Oğuz Gündoğdu öldü mü, sorusunun yanıtı merak edilen konular arasında yer aldı. Daha önce kalp ameliyatı olan ve kısa süre önce rutin kontrollerinde damar tıkanıklığı tespit edilen Dr. Gündoğdu, dün Beylikdüzü'ndeki özel bir hastanede ameliyata alınırken yapılan müdahale ile stent tatıldı. Oğuz Gündoğdu hasta mıydı? Oğuz Gündoğdu kimdir, kaç yaşında, neden öldü?

DEPREM UZMANI OĞUZ GÜNDOĞDU ÖLDÜ MÜ?

Ünlü deprem bilimci, İstanbul Üniversitesi Jeofizik Mühendisliği Bölümü eski öğretim üyesi Dr. Oğuz Gündoğdu'nun hayatını kaybettiği açıklandı.

OĞUZ GÜNDOĞDU HASTA MIYDI?

Daha önce kalp ameliyatı olan ve kısa süre önce rutin kontrollerinde damar tıkanıklığı tespit edilen Dr. Gündoğdu, dün Beylikdüzü'ndeki özel bir hastanede ameliyata alınırken yapılan müdahale ile stent tatıldı. Dr. Oğuz Gündoğdu, bu sabaha karşı fenalaşarak yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

CENAZESİ YARIN

Balıkesir'in Bandırma İlçesi'nde 1947 yılında dünyaya gelen, yıllarca İstanbul Üniversitesi Jeofizik Mühendisliği Bölümü öğretim üyeliği yapan evli ve 1 çocuk babası Dr. Gündoğdu'nun cenazesinin yarın toprağa verilmesi bekleniyor.

Şimal Güdüm
Haberler.com - Gündem

Oğuz Gündoğdu Gündem Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title