Haberler

Ay Lav Yu Tuu filmi konusu nedir? Ay Lav Yu Tuu oyuncuları kimlerdir?

Güncelleme:

Bu akşam TV 8 ekranlarında Sermiyan Midyat'ın sevilen filmi Ay Lav Yu filminin ikincisi olan Ay Lav Yu Tuu filmi yer alacak. Seyirciler Ay Lav Yu Tuu filminin konusunu ve oyuncularını araştırmaya başladı. Peki Ay Lav Yu Tuu filmi konusu nedir? Ay Lav Yu Tuu oyuncuları kimlerdir? işte detayları...

Sinemaseverlerin beğenisini toplayan Ay Lav Yu filminin devam filmi, Ay Lav Yu Tuu filmi gişede büyük ilgi görmüştü ve televizyon ekranlarında da aynı ilgiyi gördü. Gişeden sonra televizyonda ekrana gelen Ay Lav Yu Tuu filmi bu akşam TV 8 ekranlarında olacak. Ay Lav Yu Tuu konusu, Ay Lav Yu Tuu özeti, Ay Lav Yu Tuu oyuncuları gibi konuları araştırılıyor. İşte Ay Lav Yu Tuu filmi detayları...

Ay Lav Yu Tuu filmi konusu nedir? Ay Lav Yu Tuu oyuncuları kimlerdir?

AY LAV YU TUU FİLMİ KONUSU NEDİR?

"Ay Lav Yu" filminin ikincisi "Ay Lav Yu Tuu" filminde de seyircilerçok güldü! Amerika'da eğitim alıp kendi köyü Tınne'ye dönen İbrahim'in ( Sermiyan Midyat ) iki kültür arasında yaşadığı olayları neşeli ve kendine has bir üslupla sinemaya taşıyan Sermiyan Midyat, ikinci hikâyede de bu farklılıklardan besleniyor ve seyircileri kahkaha tufanına sokuyor!

Birinci filmde, Tınne Köyü'ne Amerikalı bir gelin gelişiyle başlayan macera, bu kez İbrahim'in Amerika'ya gitme macerasıyla devam ediyor. Filmde neredeyse tüm Amerika'nın kalkıp Tınne'ye gelmesiyle kahkaha dolu olaylar birbirini izliyor.

AY LAV YU TUU OYUNCULARI KİMLERDİR?

Yönetmen: Sermiyan Midyat

Oyuncular :

  • Sermiyan Midyat
  • Nikki Leigh
  • Steve Guttenberg
  • Natalie Burn
  • Kevork Malikyan
  • Gizem Karaca
  • Bora Akkaş
  • Tuna Orhan

Tür: Komedi

Yapım Yılı: 2017 (112 dk)

Vizyon Tarihi: 22 Eylül 2017

Senaryo: Sermiyan Midyat

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Amerika Birleşik Devletleri Sermiyan Midyat Haberler

Bakmadan Geçme

1 Mayıs'ta vapur seferleri olacak mı? 1 Mayıs vapur seferleri iptal edildi mi? Şişli'de 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? Şişli'de alternatif güzergahlar neler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif güzergahlar! Beşiktaş'ta 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? Beşiktaş'ta alternatif güzergahlar neler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif güzergahlar! 1 Mayıs'ta Beyoğlu'nda hangi yollar kapalı olacak? Beyoğlu'nda alternatif güzergâhlar nereler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif yollar! 1 Mayıs'ta Fatih'te hangi yollar kapalı olacak? Fatih'te alternatif güzergâhlar nereler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif yollar! 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? İstanbul'da kapalı olacak yollar nereler? Fatih, Şişli, Beşiktaş, D-100 Karayolu 1 Mayıs'ta toplu taşımaya kısıtlama mı getirildi? Toplu taşıma hangi saatler ücretsiz? İstanbul, Ankara ve İzmir'de ücretsiz toplu taşıma saatleri! 1 Mayıs'ta toplu taşımalar ücretsiz mi? İstanbul'da toplu taşımaya kısıtlama geldi mi? KIZIL GONCALAR son bölümde ne oldu? Kızıl Goncalar yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? 30 NİSAN TV YAYIN AKIŞI | Bugün hangi diziler var? Kanal D, Star TV, TRT1, ATV, TV8, Show TV, NOW TV GELİNİM MUTFAKTA CANLI İZLE #128105 30 Nisan 2024 Gelinim Mutfakta puan durumu belli oldu mu? MÜGE ANLI CANLI İZLE! 30 Nisan Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? BUGÜN HANGİ MAÇLAR VAR? #9917 30 Nisan günü maç var mı, hangi kanaldan yayınlanıyor, şifresiz mi? Bugün hava nasıl olacak? #127782 İstanbul'da yağmur yağacak mı? 30 Nisan hava durumu tahminleri! A101 AKTÜEL KATALOĞU 2 MAYIS| Çekme karavan fiyatı ne kadar? A101 bu hafta katalog ürünleri neler? A101 fiyat listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title