Haberler

Arjantin Türkiye arası uçakla kaç saat? Buenos Aires - İstanbul arası uçakla kaç saat sürüyor?

Güncelleme:

Son zamanlarda gündemde yer almakta olan sorulardan bir tanesi de Arjantin Türkiye arası uçakla kaç saat? Sorusu oluyor ve merak ediliyor. Peki, Arjantin Türkiye arası uçakla kaç saat? Buenos Aires - İstanbul arası uçakla kaç saat sürüyor?

Arjantin Türkiye arası uçakla kaç saat? Sorusu, Buenos Aires'a seyahat etmek isteyen veya seyahat planlamakta olan kişiler tarafından araştırılıyor. Yaz aylarının gelmesi ile birlikte farklı tatil planları vatandaşlar tarafından değerlendiriliyor. Bu nedenle haberimiz içerisinde Arjantin Türkiye arası uçakla kaç saat? Sorusunu merak edenler için yanıtladık. Peki, Arjantin Türkiye arası uçakla kaç saat? Buenos Aires - İstanbul arası uçakla kaç saat sürüyor?

ARJANTİN TÜRKİYE ARASI UÇAKLA KAÇ SAAT?

Buenos Aires ile İstanbul arası seyahat uçak seyahati yaklaşık olarak 15 saat, 18 dakika sürer. Bu süre rötarsız, aktarmasız ve hava şartlarının normal olduğu durumlar için geçerlidir. Bu durum birçok farklı faktöre göre değişiklik göstermektedir. Bu nedenle Buenos Aires, Arjantin ile İstanbul, Türkiye arası seyahat uçak seyahati 15 saat, 18 dakikadan daha uzun veya kısa sürebilir.

UÇATA TELEFON NEDEN KAPATILIR?

Uçak yolculuğu yapsın ya da yapmasın, kalkışlarda ve inişlerde "Cep telefonlarınızı ve tüm elektronik cihazlarınızı lütfen kapatın" şeklinde anons yapıldığını herkes bilir. Uçak kalkış yaptıktan ve belirli bir irtifaya ulaştıktan sonra ise cep telefonu gibi elektromanyetik dalgalarla iletişim kuran cihazların uçak moduna alınarak uçuş boyunca kullanılmasına izin verilir.
Bunun dışında uçak modu özelliğine sahip olmayan cep telefonları gibi elektronik cihazların ise uçuş boyunca kapalı tutulması gerekiyor. Peki teknolojinin adeta zirve yaptığı 2022'de uçak yolculuğunda neden bu tür cihazları kullanamıyoruz?
Federal Havacılık İdaresi (FAA), cep telefonu gibi elektromanyetik dalgalarla iletişim sağlayan elektronik cihazların kullanımını uçaklarda bulunan navigasyon ve iletişim sistemlerine doğrudan etkisi olduğu gerekçesiyle uzun zaman önce yasakladı. Bu karar, 2013 yılında bir nebze olsun yumuşatılırken, uçağın belirli bir irtifaya ulaşmasının ardından söz konusu cihazların uçak modu ile kullanılmasına izin verildi.

Emir Ceran
Haberler.com - Gündem

Buenos Aires Arjantin İstanbul Türkiye Gündem Dünya Haberler

Bakmadan Geçme

Hangi renkleri karıştırırsak kırmızı olur? Kırmızı rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 5 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 5 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Kahverengi nasıl elde edilir? Guaj ve akrilik boya ile kahverengi nasıl yapılır? 6 Mayıs Pazartesi 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 6 Mayıs burç yorumları nedir? Real Madrid şampiyon mu oldu? 2024 İspanya La Liga şampiyonu kim oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title