Haberler

Arıza canlı izle! Show Arıza canlı izle! Arıza Full HD canlı izle! Arıza son bölümde neler oldu?

Güncelleme:

Ekranların sevilen dizisi Arıza bugün Show TV'de yayınlanacak. Arıza canlı izle! Arıza son bölüm canlı izleme linki! Arıza Show TV 28. yeni bölüm canlı izle! Arıza yeni bölümde neler olacak? Arıza Full HD canlı izle! Arıza canlı izle! Show Arıza canlı izle! Arıza Full HD canlı izle! Arıza son bölümde neler oldu?

Ekranların sevilen dizisi Arıza bugün Show TV'de yayınlanacak. Arıza canlı izle! Arıza son bölüm canlı izleme linki! Arıza Show TV 28. yeni bölüm canlı izle! Arıza yeni bölümde neler olacak? Arıza Full HD canlı izle! Arıza canlı izle! Show Arıza canlı izle! Arıza Full HD canlı izle! Arıza son bölümde neler oldu? İşte detaylar haberimizde…

ARIZA CANLI İZLE!

ARIZA SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Arıza'nın 27. Bölümünde; Haşmet evine yapılan saldırının ardından, Mithat'tan Burak'ı yakalayıp kendisine teslim etmesini ister. Burak ve Balaban ise Ali Rıza'nın her daim kendilerinden önce hareket etmesini içlerindeki casusa bağlarlar. Melek, Haşmet'i karşısına alarak büyük sırrı açıklar; "Aileni katleden tetikçiler Murat ve Burak'tı" der. Aslan ise Ali Rıza'nın babasının telefonundan gelen sinyaller sayesinde bir adrese ulaşır. Adrese gittikleri zaman ise ortalık birbirine girer ve acı bir sürpriz ile karşılaşırlar.

ARIZA SON BÖLÜM İZLE!

ARIZA SHOW TV CANLI İZLE!

ARIZA YENİ BÖLÜM FRAGMANI İZLE!

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Show Tv Arıza Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title