Haberler

Ailecek Şaşkınız filmi nerede çekildi? Ailecek Şaşkınız filmi ne zaman çekilmiştir? Konusu ve oyuncuları...

başrollerini Ahmet Kural ve Murat Cemcir'in paylaştığı 2018 yapımı Türk komedi filmi Ailecek Şaşkınız nerede çekildi? Yapımcılığını TR 40 33'ün üstlendiği, dağıtımını Mars Dağıtım'ın yaptığı, filmin senaristliğini ve yönetmenliğini Selçuk Aydemir yapmıştır. Ailecek Şaşkınız konusu nedir, oyuncuları kim? Ailecek Şaşkınız ne zaman çekilmiştir?

Ailecek Şaşkınız nerede çekildi? sorusunun yanıtı merak ediliyor. Sinemaseverlerin beğenisini toplayan yapımlardan olan Ailecek Şaşkınız filmi televizyon ekranlarında da izleyicilerin beğenisini topluyor. İzleyicilerin merak ettiği Ailecek Şaşkınız konusu, özeti ve Ailecek Şaşkınız oyuncaları gibi konuları mercek altına alıyoruz. Ailecek Şaşkınız filminin detayları…

AİLECEK ŞAŞKINIZ KONUSU

Aile şirketinde CEO olan Ferhat şımarık bir adamdır. En yakın arkadaşı ve yardımcısı ise şirketin finans müdürü olan Gökhan'dır. Bu iki kafadar şirket personeline adeta zulmetmektedir.İhale için evde proje yaparken eve hırsız girer ve yakalamak için gelen Elif komisere oracıkta aşık olur. Ancak Elif onun bildiği kızlardan değildir.

AİLECEK ŞAŞKINIZ FİLMİ OYUNCULARI VE KADROSU

  • Yönetmen: Selçuk Aydemir
  • Oyuncular: Ahmet Kural, Murat Cemcir, Saadet Işıl Aksoy, Cengiz Bozkurt, Günay Karacaoğlu
  • Tür: Komedi
  • Yapım Yılı: 2017 (108 dk)
  • Vizyon Tarihi: 2 Mart 2018 Cuma
  • Senaryo: Selçuk Aydemir

AİLECEK ŞAŞKINIZ NEREDE ÇEKİLDİ?

Çekimleri 2018 yılında tamamlanan Ailecek Şaşkınız adlı film, Bursa'da çekildi.

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Selçuk Aydemir Murat Cemcir Ahmet Kural Selçuk Gündem Magazin Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title