Haberler

Afili Aşk 13. bölüm fragmanı yayımlandı mı? Afili Aşk son bölüm izle

Güncelleme:

Çağlar Ertuğrul ile Burcu Özberk'in başrollerde olduğu Afili Aşk dizisinin 12. son bölümü geçtiğimiz akşam ekranlara geldi. Ayşe'yi kıskanan Kerem'in Muammer hakkında ki hisleri doğru çıkar. Afili Aşk son bölümde neler oldu? Afili Aşk 13. yeni bölüm fragmanı yayımlandı mı?

Mecburi evliliklerinde yeni aşk filizleri yeşermeye başlayan Kerem ile Ayşe, duygularına hakim olamayacak duruma gelir. Çarşamba akşamlarının sevilen dizisi Afili Aşk son bölümüyle seyirciyle oldu. Afili Aşk 13. bölüm fragmanı, oyuncuları…

13. BÖLÜM FRAGMANI

Çarşamba akşamları Kanal D'de ekranlara gelen Afili Aşk dizisi 12. bölümüyle izleyici karşısındaydı. Merakla beklenen 13. bölüm fragmanı ise henüz yayımlanmadı.

Afili Aşk 13. bölüm fragmanı yayımlandı mı? Afili Aşk son bölüm izle

SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Ayşe'nin başına gelen olay beklenmedik sonuçlara yol açar ve Kerem polisler tarafından götürülür! Peki, şimdi ne olacak? Kerem'in başı derttedir. Başından beri Ayşe'nin matematik hocası olan Muammer'den hoşlanmayan Kerem, şüphelerinde haklı çıkar. Şirkette parti olduğu sırada Ayşe ders almaktadır. Tam da bu sırada Muammer'den gelen hamle her şeyi alt üst eder. Ondan gelen hamleyle şaşkına dönen Ayşe, onu kovar. Bu durumu Kerem'e anlatmaz ancak Kerem bir aksilik olduğunu anlayıp, kamera kayıtlarını inceler. Görüntülerden sonra her şey açığa çıkar. Ancak Ceyda yine durmaz ve bu defa herkesin canını yakacak bir şeye sebep olur. Kerem ile Volkan da kutunun içinde ne olduğunu merak ederek açmaya çalışır.

Afili Aşk 13. bölüm fragmanı yayımlandı mı? Afili Aşk son bölüm izle

OYUNCULARI

Kanal D'nin başarılı yapımlarından Afili Aşk'da; Burcu Özberk, Çağlar Ertuğrul, Taner Rumeli, Uğur Uzunel, Benian Dönmez, Güzide Arslan, Serkay Tütüncü, Neşe Baykent, Altan Erkekli ,Yılmaz Kunt, Zeynep Tuğçe Bayat, Ozan Dağgez, Asena Tuğal, Beril Pozam, Umutcan Ütebay, Banu İnan, Vural Ceylan, Hira Su Yıldız gibi isimler yer alıyor.

Afili Aşk 13. bölüm fragmanı yayımlandı mı? Afili Aşk son bölüm izle

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Çağlar Ertuğrul Burcu Özberk Kanal D Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title