Haberler

Siyah mini elbisesiyle cenaze törenine katılan Deniz Seki'ye tepki yağdı

Güncelleme:

Ünlülerin danışmanı Özgür Aras'ın kanserden vefat eden teyzesinin cenazesine katılan Deniz Seki'nin kıyafeti sosyal medyada tepkilere neden oldu.

Ünlülerin menajerliğini yapan Özgür Aras'ın kanser tedavisi gören teyzesi Funda Göncer vefat etti. Aras'ı acı gününde yalnız bırakmayan şarkıcı Deniz Seki'nin giydiği kıyafet sosyal medyada tepki çekti.

SİYAH MİNİ ELBİSESİYLE CENAZEYE KATILDI

Siyah mini ve göğüs dekolteli bir elbise tercih eden Seki'nin kıyafeti sosyal medyada gündem oldu. Seki'nin kıyafeti cenaze töreni için uygun bulunmazken, mini ve dekolteli elbisenin üzerine başörtüsü takması ise tepkilere neden oldu.

Siyah mini elbisesiyle cenaze törenine katılan Deniz Seki'ye tepki yağdı

"ORGANİZASYONU KARIŞTIRMIŞ"

Sosyal medya kullanıcıları, "Deniz Seki keşke giyinmeseymiş, Deniz Seki organizasyonu karıştırmış, Denizcim sen olayı yanlış anlamışsın. Kafayı yarım kapatınca diğer yerleri sermiyoruz meydana mümkünse ki doğru olanı her bir yanımızı kapatıyoruz" gibi yorumlarla Seki'ye tepki gösterdi.

Siyah mini elbisesiyle cenaze törenine katılan Deniz Seki'ye tepki yağdı

DOSTLARI YALNIZ BIRAKMADI

Aras'ı bu acı gününde iş ve magazin dünyasından dostları da yalnız bırakmadı. Deniz Sekiz, Yonca Evcimik, İrem Derici, Demet Akalın, Merve Özbey, Mustafa Topaloğlu ve Lider Şahin gibi isimler törene katılanlar arasında yer aldı.

Siyah mini elbisesiyle cenaze törenine katılan Deniz Seki'ye tepki yağdıÖzgür Aras ve teyzesi

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Sosyal Medya Özgür Aras Deniz Seki Haberler

Bakmadan Geçme

500

Yorumlar (266)

ASLI:

KENDİ TERCİHİ İSTEDİĞİNİ GİYER KİME NE SİZE NE İSTERSE SİYAH TANGA BİKİNİ GİYER GELİRDİ ZATEN ORTA ÇAĞ KAFASI İLE YAŞAYAN GERİCİLERDEN BAŞKA TEPKİ GÖSTEREN YOKDUR.

43
1020
yanıtYanıtla
TAKOZ:

olayıngericilikle ilericilikle ne alakası var aslı kardeş sen istersen donsuz dolaş otobüslere traleybüslere gemilere donsuz bin ve dolaş kimse sana birşey demez ama burası cenaze merasimi oldumu yani senin annen öldüğünde sende mini giy altında donun olmasın nasıl olurdu bir düşün bakalım

yanıt40
yanıt3
Oral güngör:

Yapma yaa.. Soyunmak ilericilik çağdaşlık yâni sizin düşüncenize göre !! Aslı hanım çağdaşlık adı altında düştüğünüz yer tam bir rezalet çukuru bence, İnsan hem edepli hem namuslu hemde çağdaş olamaz yâni.

yanıt179
yanıt7
M.Çek:

Sen hiçbir avrupa ülkesinde cenazeye mini ile geleni gördün mü? Niye başını kapatıp altını açıyorsun, Başka biryerde olsa doğru kimseyi ilgilendirmez. Ama cenazeye geliyorsun el insaf

yanıt172
yanıt7
NO NO:

SÜMÜKLÜ

yanıt82
yanıt7
Hollandali erkek:

Asli Sen anayin babayin cenazesine bikini ile git o Aydin kafanla

yanıt245
yanıt15
CAN DEP:

Cenazelerde bir Kadinin nasil giyinmesi gerekir Örf ve adetlerimizde belidir, öyle oraya gidip bacak göstermek orada bulunan cemate karşi büyük bir saygisizliktir..

104
5
yanıtYanıtla
Adnan Kulu:

Çok saçma size ne neden hemen cinsellik aklınızda bumu sizin görüşünüz bu kafayla dünyadan 50 yıl geriden gelmeye devam Ağustos sıcağında manto şalvarmi giyinseydi çağdışı görüşleri bırakın lütfen

7
101
yanıtYanıtla
Ugur gokkaya:

Ne alaka cenaze ve oradakilere saygisizlik etmis bundan bahsediyoruz sen cagdisi gorus diyon 50 yil diyon na garip yaratiklar var

yanıt1
yanıt0
Mersin:

İnsanlar ölüye karşı diğil diri ye karşı örtünmeli islamda sadece cenazede değil her zaman her yerde örtünmeli yoksa farketmez

86
9
yanıtYanıtla
Tüm 266 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title